Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ingyenes okmánycsere?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Grófházy kérdése:

Ingyenes okmánycsere?

Figyelt kérdés
Igaz,hogy házasságkötés után ingyenes az okmánycsere fél éven belül?
2009. szept. 2. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Az adó és tb kártyát név változásnál ingyen cserélik amúgy a többinél fizetni kell.Halottam már én is olyan pletykát,hogy fél évig ingyenes, de mikor rákérdeztem az okmányirodába eléggé furcsán nézett rám a nő majd a kezembe nyomta a csekkeket.

2009. szept. 3. 01:50
 2/4 anonim ***** válasza:

13 évvel ezelőtt nekem nem kellett fizetni az okmánycseréért. De sajna most már kell. személyi 2000 asszem, jogsi 4000, adókártya 2200.

Mindenhol azt írták, hogy ingyenes az adókártya. Én is most akarom cseréltetni a papírjaimat, de a nő közölte, hogy 2200 ft-ot be kell fizetni.

2009. szept. 3. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Épp ma intéztem! Személyi igazolvány:1500 ft, lakcimkártya: 500 ft, jogositvány: 6000 ft, tajkártya: ingyenes, adókártyát nem tom, mert még nem csináltattam.
2009. szept. 3. 15:05
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

N

2009. szept. 3. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!