Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötés után az okiratok (személyi, jogsi) átíratása a férjezett nevemre ingyenes?
csak mert van akinek ingyenes volt, nálunk fizetni kell, megkérdeztem, de ez hogy lehet?
én úgy tudtam egyszeri alkalommal ez ingyenes.
Szia!!A személyi:1500.- lakcím kártya:500.-
TB kártya ingyenes!!Adó kártya ingyenes!!
Csatlakozom a két előttem szólóhoz a díjakat illetően. Én pár napja készíttettem újakat, de én nem felvettem, hanem lemondtam a férjezett nevemről.
Személyi igazolvány:1500.-( csekket adnak ) Általában vissza adják a régit, miután kilyukasztották. :)
Lakcímkártya: 500.- ( Csekket adnak )Ezt soha nem adják vissza, azt mondták el kell vele számolniuk. Névváltozás esetében 500.-, ha csupán a lakcím változik, akkor ingyenes!!!!!
Tb kártya készítése abban az esetben ingyenes, ha leadod a régit! ( Ha nem akarod eltenni emlékbe )
Adókártya készítése abban az esetben ingyenes, ha leadod a régit! ( Ha nem akarod eltenni emlékbe )
Jogsit sajnos nem tudom. Én nem használtam, bár van, ezért nem írattam át, viszont most jól jött, mert nem kell újat készíttessek a lánykori nevemre. :)
13:40-nek :)
Névváltozás esetében 500.-, ha csupán a lakcím változik, akkor ingyenes!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!