Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy taplóság lenne megmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy taplóság lenne megmondani, hogy ne hozza a csaját?

Figyelt kérdés

Unokatesóm tizenX éves kapcsolatában, amiből gyerekük is lett, a párját agyba-főbe csalta, majd mikor épp azt gondolta, hogy az egyik aktuális félrekefélése érdekesebb, ki is dobta a párját.

Aztán újra akarta kezdeni, de mivel előtte kitálalt, hogy szinte mindenhol, mindenkivel megcsalta a lány nem akart békülni. Aztán mikor eljutott odáig, hogy meg tud bocsátani mégis, akkor unokatesóm közölte, hogy ja bocs inkább most mégsem aktuális. Mint kiderült épp az egyik csajjal kavar, akivel szintén megcsalta az eredetit, úgyhogy most mégsem kell vissza az asszony, meg a gyerek.

Saját bevallása szerint nem érdekli az aktuális csaj, csak azért van vele, hogy ne legyen magában, meg legyen kit dugni, legalábbis folyton ezt mondja.

Na most, mi az eredeti párjával jóban voltunk, vagyunk, nekünk olyan, mint családtag, ezért most az esküvő szervezésekor felmerült, hogy meghívnánk a kicsivel együtt.

Na igen, de szerencsétlen nem akarjuk kellemetlen helyzetbe hozni, hogy a pasas meg megjelenik a dugó partnerével. Azzal nem lenne baj, hogy ő is, meg a pasas is ott vannak, de a harmadik az már azért szar lenne.

Viszont mivel a pasas meg rendesen rokon, meg attól függetlenül, hogy egy tapló paraszt a nőkkel, mint családtag velünk normális, így őt is meghívnánk. De csak úgy, hogy a nőjét ne hozza. Ez parasztság kikötni, hogy csak magában jöhet? Elvégre nem tudunk boldog-boldogtalant etetni, ő meg folyton ezzel jön, hogy á csak azért van a csaj, hogy legyen kit dugni...meg még szar is lenne, ha hozná olyannak, akit viszont szívesen látunk...

2013. jan. 25. 01:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%
Persze, hogy azt hívnak me, akit akarnak, de rokonnál kikötni, hogy ne hozza a csaját, az az ő magánéletébe beavatkozás, ami nem illik. Ennyi.
2013. jan. 25. 08:26
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

óó meg ne sajnáljam szegényt, hogy beleavatkoztak a magánéletébe

akkor nem megy el az esküvőre ha nem tetszik

2013. jan. 25. 08:34
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
Így van. Ha ilyen feltételekkel hívna meg egy rokonom, nem is mennék el az esküvőjére.
2013. jan. 25. 08:36
 14/17 anonim ***** válasza:
8%
Sőt, nekem úgy tűnik, a kérdező a saját életével lát valamilyen párhuzamot a rokona esete kapcsán és ítélkezni akar. Lehet, először a saját háza táján kellene rendet raknia. Ott a nő is hibás, ha egy ilyen felelőtlen alaknak szült, ráadásul házasság nélkül.
2013. jan. 25. 08:38
 15/17 anonim ***** válasza:
20%

Én megértem, hogy nem akartok balhét. De megmondom őszintén, ha engem egy rokon ilyen feltételekkel hívna esküvőre én el sem mennék. De alapból nem mennék el akkor sem, ha valamelyik volt barátomat meghívnák, akivel viharos volt a kapcsolatunk és nem szépen váltunk el.

Nem tudom milyen a rokonotok hozzáállása az ilyesmihez, szerintem mindenképpen tudjon róla, hogy ott lesz a volt párja is (meg a volt párja is tudja, hogy ő ott lesz) és utána kérdezzetek rá, hogy így hozni akarja-e az aktuális barátnőt, mert féltek, hogy ebből kellemetlenség származna. Ha megérti és tényleg nem fontos neki ez a kapcsolat, akkor semmi gáz, de ha továbbra is ragaszkodik hozzá, akkor mindenképpen valakinek rosszul fog ez esni.

2013. jan. 25. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:
44%

"Ja egyedül megy, aztán majd ott is felszed egy csajt! :D"

xD xD xD

2013. jan. 25. 21:45
 17/17 A kérdező kommentje:

Na felesleges volt az izgalom, magától közölte, hogy eszébe sincs odahozni, nehogy azt higgye, hogy komoly a dolog. Nekünk mondani se kellett, hogy nem szeretnénk, ha hozná.

Most már akkor a lánynak szólunk, hogy jöhetnek a kisfiúval nem lesz ott a másik, hogy kellemetlen legyen, aztán minden rendben.

Csak nehogy nyárig változzon a helyzet.

2013. jan. 27. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!