Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Debrecenben, ha a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben, ha a párommal csak besétálunk, hogy össze szeretnénk házasodni, akkor az pénzbe kerül?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk már gyerekek nyugi :D

Babát várok, és sajnos mint utólag kiderült jobb lenne, ha összeházasodnánk...

Apasági nyilatkozat, családi adókedvezmény (magzati) stb...

Amúgy is terveztünk egy kis eljegyzés szerű lakodalmat, csak nem tudjuk hol megtartani, (háznál szeretnénk), mivel nagy lagzira nem akarunk költeni, de majd úgy gondoltuk később megtartjuk, ha már meglesz a baba, és előtte még a terhesség alatt összeházasodnánk!

2013. jan. 20. 17:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem ha most bementek, februárra lesz időpont. De nagyon ne húzzátok el, mert Debrecenben márciustól októberig már hónapokkal előbb be kell jelentkezni, annyi a házasulandó abban az időszakban. Még olyanok is vannak, akik már egy évre előre bejelentkeznek."

puccos esküvőhöz max. Ők sima, egyszerű, két tanúst szeretnének.. akár másnapra is kapnak időpontot.

2013. jan. 20. 19:00
 22/28 anonim ***** válasza:
74%
kérdező! tudom, hogy nem te pontoztál le, nem is gondoltam :)
2013. jan. 20. 19:01
 23/28 A kérdező kommentje:
Hát próbálunk azért sietni, mert még nem akarok nagyon költeni ruhára sem, és még pont nem látszik a hasam :D Nem kell külön kismama alkalmi ruhát venni, mert az sokkal drágább :D Mondjuk most vagyok 12 hetes, ezt nagyon nem lehet elkerülni :D
2013. jan. 20. 19:03
 24/28 anonim ***** válasza:
"puccos esküvőhöz max. Ők sima, egyszerű, két tanúst szeretnének.. akár másnapra is kapnak időpontot." Dehát 30napot várni kell nem?
2013. jan. 20. 19:26
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
mivel terhes, ahogy írtam is, kell a jegyzőnek kérvényt írni, hogy ne kelljen várni. De már az elején leírtam. Így akár másnap is lehet az esküvő.
2013. jan. 20. 19:27
 26/28 anonim ***** válasza:
26%
Nálunk nem lehet csak úgy besétálni, és pénzbe kerül minden, még az is, ha csak aláírni akarok. De én Pest megyében lakom. Azért írom, mert erre is fel kell készülni.
2013. jan. 20. 22:09
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Az házasságkötés mindenhol illetékmentes magyarországon!!
2013. jan. 20. 22:45
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

alanyi jogon jár a házasság INGYEN. ha a hivatal nem tudja ingyen megoldani akkor az az ő saruk!!

mint többen is írták, kérvényezni kell a jegyzőnél, hogy engedje el a 30 napot ilyen-olyan okból. meg fogja tenni.

2013. jan. 21. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!