Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Debrecenben, ha a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben, ha a párommal csak besétálunk, hogy össze szeretnénk házasodni, akkor az pénzbe kerül?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk már gyerekek nyugi :D

Babát várok, és sajnos mint utólag kiderült jobb lenne, ha összeházasodnánk...

Apasági nyilatkozat, családi adókedvezmény (magzati) stb...

Amúgy is terveztünk egy kis eljegyzés szerű lakodalmat, csak nem tudjuk hol megtartani, (háznál szeretnénk), mivel nagy lagzira nem akarunk költeni, de majd úgy gondoltuk később megtartjuk, ha már meglesz a baba, és előtte még a terhesség alatt összeházasodnánk!

2013. jan. 20. 17:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A kisterem is a hivatal. az irodában meg nem tarthatják, mert ott azért dolgoznak még páran :D
2013. jan. 20. 18:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

na, ezt találtam! ez pont debrecen:

[link]

2013. jan. 20. 18:24
 13/28 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt találtam! köszönöm
2013. jan. 20. 18:25
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
szivesen! Sok boldogságot! :) és boldog egészséges babázást!
2013. jan. 20. 18:31
 15/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönjük! Igazából még tényleg csak tervezgettük, mert nem nagyon akartunk rá most költeni, de mivel kiderült, hogy erős megkülönböztetés van a házasok és a másfajta szülők között, ezért is kezdtünk el gondolkozni...

Lesz egy szép ruhám valami elegáns, bemegyünk a tanúkkal, aláírjuk, aztán egy ebéd és kész..

Én így is örülök, mert nincs olyan nagyon sok barátunk, hogy nagy cécót csináljuk, a nagynéném másodunokatestvérének a szomszédját meg nem is akarom ott látni... mert nem is ismerem!

Szóval köszönöm szépen!

Puszi

2013. jan. 20. 18:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen megértelek. Amúgy is, nem az esküvő árától függ a kapcsolat minősége! :)

(vajon a gratuláló hsz-em mitől lett lepontozva basszus??? )

2013. jan. 20. 18:38
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
a 14-es? rejtély...
2013. jan. 20. 18:47
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
ja, azt.. hát, tény, hogy nagy az isten állatkertje! mindegy, akkor is sok boldogságot majd a házasulóknak, és boldog babázást!!
2013. jan. 20. 18:49
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha most bementek, februárra lesz időpont. De nagyon ne húzzátok el, mert Debrecenben márciustól októberig már hónapokkal előbb be kell jelentkezni, annyi a házasulandó abban az időszakban. Még olyanok is vannak, akik már egy évre előre bejelentkeznek.
2013. jan. 20. 18:54
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Látom a lepontozást! Én csak zöldet adtam!
2013. jan. 20. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!