Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Debrecenben, ha a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben, ha a párommal csak besétálunk, hogy össze szeretnénk házasodni, akkor az pénzbe kerül?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk már gyerekek nyugi :D

Babát várok, és sajnos mint utólag kiderült jobb lenne, ha összeházasodnánk...

Apasági nyilatkozat, családi adókedvezmény (magzati) stb...

Amúgy is terveztünk egy kis eljegyzés szerű lakodalmat, csak nem tudjuk hol megtartani, (háznál szeretnénk), mivel nagy lagzira nem akarunk költeni, de majd úgy gondoltuk később megtartjuk, ha már meglesz a baba, és előtte még a terhesség alatt összeházasodnánk!

2013. jan. 20. 17:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
65%

A Google a barátod.

Talán ha megnéznéd az anyakönyvi hivatal honlapját, akkor többre mennél, mint itt, ahol 10 ember 10félét fog majd mondani.

2013. jan. 20. 18:03
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell kérdezni az anyakönyvvezetőt! Van, ahol ingyenes, van, ahol fizetni kell terembérletet.

Viszont arra figyeljetek oda, hogy ha jól tudom, még mindig úgy működik, hogy legalább egy hónappal előre be kell jelentkezni!

2013. jan. 20. 18:06
 3/28 anonim ***** válasza:
87%

Nem hinném,hogy az anyakönyvi hivatalok sétáló párokra várnak.Tudod van munkaidő,meg előjegyzés,meg időpont.Ami nem 2 séta között fél óra.

menj be és kérdezd meg.

2013. jan. 20. 18:06
 4/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hidd el már rákerestem, de hallottam már olyat, hogy fizetni kell érte, meg olyat is, hogy nem...

A hivatal oldalán pedig nem dicsekednek azzal, hogy mennyibe kerül... de ha valaki megtalálja az oldalon akkor azt is megköszönöm, mert nekem nem sikerült!

2013. jan. 20. 18:07
 5/28 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy kell előjegyzés, köszönöm a kioktatást, de a besétálást úgy értettem, hogy nem esküvői menettel, habos babos ruhában, hanem csak 2 tanúval megyünk és ennyi!
2013. jan. 20. 18:12
 6/28 anonim ***** válasza:
75%

Ha kistermi, és nem kértek semmi díszítést, zenét, szóval semmit, csak a hivatalos duma, akkor tök ingyen van!

Nekünk is ilyen volt. Egy csütörtök reggel bementünk, mondtuk, hogy sos esküvőt szeretnénk, mert jön a baba (rá egy hétre szültem). El kellett menni a terhesgondozóba igazolásért, hogy tényleg babát várok (protokoll, az nem elég hogy hordónyi volt a hasam), majd írni kellett egy levélkét a jegyzőnek, hogy sos másnap esküvő (az anyakönyvvezető rendes volt, megírta, amíg mi elrongyoltunk a terhesgondozóba), majd másnap, pénteken este 7-kor esküvő, két tanúval, semmi flanc, még gyűrűnk se volt. A fotózás tovább tartott.

Szóval az ilyen két tanús ingyenes. Amint bármi flanc kell, már fizetős, de nem az államnak, hanem a hivatallal szerződött esküvőszervező cégnek kell fizetni.

2013. jan. 20. 18:12
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn hivatali időben betelefonálsz ott mindent elmondanak. Ennyi. Aztán kézen ragadjátok egymást bementek, kértek időpontot és egy hónap múlva összead titeket 2 tanú jelenlétében.
2013. jan. 20. 18:13
 8/28 A kérdező kommentje:
Na én pont így gondoltam :D Köszönöm! :D
2013. jan. 20. 18:13
 9/28 anonim ***** válasza:
88%

Nem muszáj teremben tartani.

Kérhetitek, hogy a hivatalban adjanak össze titeket. Annak nincs semmi díja (hacsak nem 1-2000 ft illeték)

2013. jan. 20. 18:14
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
2013. jan. 20. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!