Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 90-100 fős esküvője volt, mennyi pénzből jött ki a lagzi?
A ház meg az esküvő hol egy kategória?
Van, aminek meg kell adni a módját az életben. Az esküvő pl ilyen. Abból egy van az életben, had költsek már rá.
"A ház meg az esküvő hol egy kategória? "
Ezt nem értem én sem, mégis egy fél ház árát képesek elkölteni lagzira egyesek. Pedig az egyszeri alkalom elméletileg, a házad viszont otthonod lesz egy életre.
Kedves utolsó, idézek neked egy előző hozzászólótól, mert látom nem megy a visszaolvasás :)
"nem verik el, mert azzal számolnak, hogy legalább nullszaldósra kijön a mulatság."
Egyébiránt nem kell irigykedni.
Nekünk is csak "aláírós" esküvőnk lesz, ugyanis nálunk esélytelen hogy a kedves rokonság egyáltalán a saját élelmezését fedezné, az étterem is kilőve már: Slash nem jókor jön ide koncertet adni :)
Még sem "nézem le" azokat akik képesek egy fél lakás árát elverni az esküvőre...
"Kedves utolsó, idézek neked egy előző hozzászólótól, mert látom nem megy a visszaolvasás :)
Egyébiránt nem kell irigykedni.
Még sem "nézem le" azokat akik képesek egy fél lakás árát elverni az esküvőre..."
Elolvastam a hszeket, csak mondom. Én nem úgy hívok vendégeket, hogy arra számítok, kifizetik a bulit helyettem, sőt nyerek is rajtuk, ez a hozzáállás taszít.
Csak mert nem értek egyet, nincs szükség a lekezelő stílusra, hiába teszel infantilis mosolygós emokat a válaszodba, süt belőle a gőg és fölényeskedés, ami szintén taszító.
Nem nézed le, aki drága lagzit tart (te is tartanál, de nem futja), csak azt, aki nem ért veled egyet.
Köszönöm a válaszokat!
Mi kb 1 millió körül számoltunk,igyekszünk mi is jó pár dolgot magunk megoldani,pl fodrász,körmös barátnőm lesz,meghívókat mi csináljuk,menyecske ruhát varratok,virágokat ismerős olcsóbban,egyenlőre ezek megvannak,de igyekszünk még faragni,mert nem szeretnénk 1,5-2 milliót elkölteni,de mégis szép,romantikus esküvőt tervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!