Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kellene éreznem magam amiatt, hogy a párom fizeti az esküvőt?
100%ig?
akkor igen.ketten esküdtök-nem?.akkor anyagilag is osztozni kéne...
Ha te olyan anyagi helyzetben vagy hogy nem teheted meg,akkor miért kéne magad rosszul érezni.
Amúgy nem közös kasszán vagytok? Vagy te nem dolgozol?
Miért ennyire anyagias mindenki??
Pláne amikor már házasságról esik szó.A házasság vagyon és életközösség,a szerelmeteket teszitek hivatalossá,egy család lesztek,kitartatok egymás mellett jóban-rosszban...stb...elvileg.
Nem mindegy ki mennyit keres?
Milyenek lesznek a jövőbeli családminták így,hogy mindenkinek a pénz a legfontosabb?Mit lát a következő generáció miben nő fel?Csak a pénz fontos,mindenki annyit ér amennyii ft-ot keres??Hát ez nagyon elszomorító számomra.
Nem,ne érezd magad emiatt rosszul,én nem tenném.
Mindenkinek meg van a szerepe a dolga az életben egy házasságban,senki nem ér kevesebbet vagy többet a másiknál,és nem lehet mindent forintosítani.
Mert ilyen anyagias világban élünk.
De igazad van. Engem nem zavar, hogy Ő állja a bulit, csak érdekelt mások véleménye.
1.vagyok
most miért pontoztatok le??annyi infóból amit megadott a kérdező,honnan tudhattam volna mi a helyzet.igenis úgy tűnt,h.túlságosan a párjára hagyatkozik pénzügyileg és nem válllaja a ráeső anyagi kötelességeket..
ez pedig nekem rossz hozzáállásnak tűnt.
annyi információból kiindulva igenis indokolt volt a válaszom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!