Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó, ha 10 gramm összesen a két karikagyűrű? Nem kevés?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tartós? Nem túl kevés grammra? 10-11 gramm lesz a gyűrűnk, fehérarany, 5 mm vastag, 14k. Nekem 51-es a páromnak 61-es méret kell. Nem szeretnénk nagy, vaskos gyűrűket. de szeretnénk, ha strapabíró lenne. Kap ródium bevonatot is.2013. jan. 13. 12:08
1/5 anonim válasza:
szerintem megfelelő, nálunk az enyém 4,8, páromé 5gr, 5mm-s
2/5 anonim válasza:
szerintem nem kevés, nekünk összesen 6mm a 2. nincs semmi baja.
3/5 anonim válasza:
Ötvösként mondom, szerintem rendben van.
4/5 anonim válasza:
Nekünk 60-as/4 gramm és 76-os/6 gramm lesz a gyűrűnk, szintén 5 mm-es. A tiétek jóval kisebb és ugyan ennyi anyag van benne. És mi is strapabíró gyűrűt készíttetünk, úgyhogy bőven jó lesz a gyűrűtök! :)
Minden jót!
24N
5/5 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm szépen :)
2013. jan. 14. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!