Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rossz jel? Gyűrű kérdés.
- 2 év ismeretség után eljegyzés, karikagyűrű, aztán rá 5 évre szakítottunk.
- eltelt ismét 4 év, újra összejöttünk, aztán ismét esküvő tervezgetés, de babonából a régi karikagyűrűt eladtuk, újat vettünk.
- úgy érzem, nagyon elkapkodtuk, nem tetszik a gyűrű, nem szeretem hordani (fehérarany, olyan, mint egy ócska ezüstkarika). A házasságunk iszonyat jó, gyerek is van már, viszont a gyűrűt utálom.
Házassági évfordulóra venni egy olyat, amit aztán életünk végéig hordunk, de az már a harmadik jegygyűrű lenne...
Szia!
Nem egy gyűrűn fog múlni a házasságod, ha nem tetszik és van rá anyagi kereted, akkor csináltass másikat.
Jól gondold meg, hogy milyet szeretnél, lehet a boltban az is szép, de az idő múlásával az is kopni fog.
Hiába tetszik pl a köves, ha a munkahelyed, olyan ahol bárhová beütheted, és kiesnek a kövek.
Lehet adhatnál egy esélyt a mostani gyűrűtöknek is, ha sima karika, lehet ródiumoztatni, vésetni. A miénk sima arany karika volt és így készítettük, én szeretem.
Felújítás? Tudod, a régi dolgokat nem kidobjuk, hanem megjavítjuk... Igaz ez kapcsolatra, gyűrűre.
Mondjuk én semmiért le nem cserélném azt a jegygyűrűt, amivel összeházasodtunk, még akkor sem, ha kicsit karcos, és meglátszik rajta iz idő... Ha a férjed ráncos lesz, őt is lecseréled majd, mert már nem szereted hordani? :D
Nekem a fehérarany ékszereimen ródium bevonat van, az teljesen karcálló. Az ezüstöt meg az oxidációtól is védi.
Grammonként kb 200 ft-ért ráteszi bármilyen ékszerész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!