Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a férfi karikagyűrűben is van kő?
2013. jan. 10. 10:44
2/11 anonim válasza:
azt hittem valami nagyobb kő lesz:)
ez a pici kő még nagyon okés:)
4/11 anonim válasza:
Szerintem gáz, igen. Legalábbis az én párom tuti nem húzná az ujjára. De ha nektek nem az, akkor ne foglalkozzatok senki véleményével! :)
5/11 anonim válasza:
Nem gáz. Inkább izgi. Nem a múlt században élünk, mindenki olyat hord ami tetszik neki, attól függetlenül hogy más mit gondol. Nekem kifejezetten tetszik a kő benne.
6/11 anonim válasza:
Nem, ha a férfinak tetszik. Megjegyzem az elmúlt századokban óriási köves gyűrűket hordtak a gazdagabb férfiak, csak ma már nem divat.
Ha az illető stílusához passzol, akkor viselje egészséggel. Nálunk biztosan nem jöne szóba, de el tudom képzelni, hogy valakinek jól áll.
7/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, a leendő férjem pedig egészen biztos, hogy nem venné fel.
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik :) de az én páromnak se biztos, hbejönne..
Ő erre szavaz:
Ez nekem is nagyon tetszik.. sztem Ő sem akarna bele követ :) csak gondoltam megkérdem, h mit gondoltok a köves férfi gyűrűről :)
2013. jan. 10. 12:01
9/11 anonim válasza:
Nem gaz. Ferjeme ugyanolyan koves, mint az enyem.
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, döntse el a férfi, hogy tetszik-e neki, ha igen legyen, ha nem akkor meg ne. (Nekem tetszene a páromon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!