Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha a férfi karikagyűrűben is van kő?

Figyelt kérdés

Pl ilyen:

[link]

2013. jan. 10. 10:44
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

vagy ilyen:

[link]

2013. jan. 10. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

azt hittem valami nagyobb kő lesz:)

ez a pici kő még nagyon okés:)

2013. jan. 10. 10:52
 3/11 anonim ***** válasza:
nem:)
2013. jan. 10. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem gáz, igen. Legalábbis az én párom tuti nem húzná az ujjára. De ha nektek nem az, akkor ne foglalkozzatok senki véleményével! :)
2013. jan. 10. 11:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Inkább izgi. Nem a múlt században élünk, mindenki olyat hord ami tetszik neki, attól függetlenül hogy más mit gondol. Nekem kifejezetten tetszik a kő benne.
2013. jan. 10. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem, ha a férfinak tetszik. Megjegyzem az elmúlt századokban óriási köves gyűrűket hordtak a gazdagabb férfiak, csak ma már nem divat.

Ha az illető stílusához passzol, akkor viselje egészséggel. Nálunk biztosan nem jöne szóba, de el tudom képzelni, hogy valakinek jól áll.

2013. jan. 10. 11:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, a leendő férjem pedig egészen biztos, hogy nem venné fel.
2013. jan. 10. 11:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik :) de az én páromnak se biztos, hbejönne..

Ő erre szavaz:

[link]

Ez nekem is nagyon tetszik.. sztem Ő sem akarna bele követ :) csak gondoltam megkérdem, h mit gondoltok a köves férfi gyűrűről :)

2013. jan. 10. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem gaz. Ferjeme ugyanolyan koves, mint az enyem.
2013. jan. 10. 23:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, döntse el a férfi, hogy tetszik-e neki, ha igen legyen, ha nem akkor meg ne. (Nekem tetszene a páromon.)
2013. jan. 11. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!