Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszett a karikagyűrűm! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
elől hagytam a polcon, és a macska eljátszotta! egy egyszerű ezüst karika volt.. már átforgattam az egész lakást, de nincs sehol... a férjem azt mondja ne vegyek másikat, mert az már nem ugyan az.. :( most mit csináljak?? ne legyen gyűrűm??
nagyon el vagyok keseredve... :(
2013. jan. 9. 18:09
1/18 anonim válasza:
Ha azóta nem lett porszívózva,akkor szerintem meglesz,keresd tovább! :)
2/18 anonim válasza:
Szerintem azért mondta mert ő vesz másikat. Ne szomorkodj már, előfordul az ilyen.
3/18 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy lenyelte a macska?
4/18 A kérdező kommentje:
még a szekrényeket is elhúzogattuk, sőt, a porszívó porzsákot is átnéztük, de semmi... :(
2013. jan. 9. 18:16
5/18 A kérdező kommentje:
fél éves a cica, nem hiszem, de már 1-1,5 hete volt, és az almot is figyeltem... :(
2013. jan. 9. 18:17
6/18 anonim válasza:
Majd meg lesz az..., egy nagyobb takarításnál vagy pont akkor, mikor már nem is fogod keresni!
7/18 anonim válasza:
En is elhagytam mar, ferjem is. Mindig vettunk ujjat.
9/18 anonim válasza:
Az én cicám addig játszik a dolgaimmal amíg tud, tehát amíg eléri, vagyis olyan helyen fogod megtalálni, ahova a cica nem fért be. Nekem a két padlószőnyeg illesztése alatt betuszkolta a szőnyeg alá, és volt, hogy a szőnyeg lefogató lécét kellett felfeszítenem, mert oda játszott be valamit. Akkor fog előkerülni amikor nem is számítasz rá.
Ha nem kerül elő, szerintem a férjed meglep egy másikkal. Várd ki az idejét.
10/18 anonim válasza:
ha a macska volt, abból nemigen jön ki. Fel kell bontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!