Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karcos a karikagyűrűm szerintetek ez "baj"? Nektek nem karcos?
Ezek a karcok emlékek is egyben. Az együtt eltöltött évek egy-egy mozzanatai.
Én szeretem, hogy az enyém karcos.
16.45-ös vagyok. Nekem Angliában vettem és ott leginkább 9 karátosat lehet venni a boltokban. 1-1,5 év volt, de folyamatosan hordom és ebbe is dolgozom. Nekem sima díszités nélüli karikám van, mert van egy babona, miszerint amilyen sima a gyűrüd olyan sima a házasságod:)
Sok boldogságot.
mivel sosem veszem le,ezért az enyém 1 év után karcos lett,páromé csak 3 év után
de ékszerész csodákra képes,semmi nem látszik
aranygyűrűk
ezüst gyűrű jobban kopik,volt ezüst gyűrűm sok,de elkopnak hamar,rögtön karcolódik,karikagyűrűnek nem kellene
Nekem ezüst van, szeptember óta van az ujjamon, karcos már, és a fényes rész (két színű volt) kikopott belőle.
Illetve valamiért nagy lett. A boltban felpróbáltam, tökéletes volt, most meg lötyög, de úgy hogy majd lerepül az ujjamról. Lehet a nagy meleg miatt volt nagyobb az ujjam.
Tavasszal visszük őket kisebbítetni, fényesítetni, ródiumoztatni. Aztán kiderül meddig bírja.
A férjem alig hordja (munkába nem tudja felvenni, mert félti), de neki is megkopott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!