Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék belenyugodni abba, hogy nekem már soha nem lesz szép esküvőm?
Figyelt kérdés
Másfél éve estem teherbe, de nem olyantól akit szerettem, azóta megszültem a gyereket, de így már senkinek nem fogok kelleni. Az esküvő viszont...nem tudom egy nő csak vágyik rá, még ha nem is mondja ki. Nehéz elengedni ezt az ábrándot.2013. jan. 8. 00:39
31/34 A kérdező kommentje:
Igazán hatásos érv, valóban. Mennyit gondolkoztál rajta? :D
2013. jan. 8. 16:03
32/34 anonim válasza:
Semmi értelme neked magyarázni. Egyszerűen beteg a hozzá állásod egy 40. éve házaspár nem lehet összehasonlítani egy alkalmival. 40 év után nem szerelmes de szereti mert a gyereke anyja, együtt töltöttek sok szép időt.
33/34 A kérdező kommentje:
Nem, nem beteg a hozzáállásom. Évekig vártam az igazira fehér lovon, nem jött, még gyalog sem, ez a srác meg legalább ragaszkodott hozzám...nagyon sokan vannak így rajtam kívül is. Rengeteg nő vergődik olyan kapcsolatban ahol nem boldog, de mégis jobb, mint a magány.
2013. jan. 10. 23:49
34/34 A kérdező kommentje:
Persze, lehet várni türelemmel...egy évet, kettőt, tízet, akármennyit. De ha egyszer reménytelen? Ha akik tetszenek nekik mindig más tetszik meg? Akkor muszáj megalkudni...Most viszont úgy érzem, az a kevés esélyem is totál elszállt a semmibe.
2013. jan. 10. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!