Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan tudnék belenyugodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék belenyugodni abba, hogy nekem már soha nem lesz szép esküvőm?

Figyelt kérdés
Másfél éve estem teherbe, de nem olyantól akit szerettem, azóta megszültem a gyereket, de így már senkinek nem fogok kelleni. Az esküvő viszont...nem tudom egy nő csak vágyik rá, még ha nem is mondja ki. Nehéz elengedni ezt az ábrándot.
2013. jan. 8. 00:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%

Simán férjhezmehetsz újra.

Ha pedig a gyönyörű, fehér ruha teszi az esküvőt igazivá, akkor ne vegyél majd fel sárga kosztümöt. Csak ennyi az egész.

2013. jan. 8. 01:44
 12/34 anonim ***** válasza:
92%

Tudod miért nem lesz senkid?? Mert ilyen a felfogásod.

Én nem vagyok dögös. Van egy fiam. Töltött galamb vagyok, szóval messze vagyok a manöken típustól. Ráadásul halláskárosult vagyok. Mégis férjhez mentem. Álom esküvőm volt (tengerparti) A férjem jóképű, és imád.. A fiamat is imádja...

Nagyon sok ismerősöm van akik nem celebek,hanem kétkezi dolgozók, nem dögösek, mégis 1-2 gyerek mellett is találtak maguknak hűséges férjet..

Változtass a hozzáállásodon mert a gond ott van..

2013. jan. 8. 01:51
 13/34 anonim ***** válasza:
86%
Nekem soha, semmilyen esküvőm nem lesz, de nem is hiányzik. Gyűlölöm a felhajtást.
2013. jan. 8. 01:52
 14/34 anonim ***** válasza:
Nos, en se szép nem vagyok, se sztár, gyerekem is van, 9 eves, de jövőre azért mégiscsak lesz eskuvom, ami szép lesz, meg ha nem is habosbabos, mert arra sosem vágytam. Mellesleg nem az esküvő maga a lényeg, hanem hogy akit szeret az ember, azzal házasodott össze. Önmagában arra, hogy házas legyek, sosem vágytam. Na jó, gyerekként, királylány ruhás habostortas mindenki aki el es mozog volt az álmom, ahogy szerintem minden kislánynak, de mar felnőttem. Neked is fel kellene.....
2013. jan. 8. 08:03
 15/34 anonim válasza:
69%

Én meg az olyan nőket nem értem, akik ennyire görcsölnek az esküvő miatt.

Bocs, de nekem ez nagyon izé ...

Esküvői ruha lehet rajtad, menj el felpróbálni, aztán fotóztasd le magad.

2013. jan. 8. 08:55
 16/34 anonim válasza:
93%

Szerintem nagyobb gáz, hogy olyantól estél teherbe, akit nem szerettél.

Ez jobban taszítana mint férfi, mert sokat elmond rólad.

2013. jan. 8. 08:57
 17/34 anonim ***** válasza:
Én is egyedülálló anya vagyok, de ez nem gátolja tapasztalataim szerint a férfiakat. Sajnos sok egyedülálló, kisgyerekes nőt ismerek. Egy ismerősöm, elváltként, két gyerekkel talált férjet, egy gyerektelen férfi vette el. Hatalmas rongyrázós lagzijuk volt. Igaz, oda is szült egy gyereket később, majd elhagyta a pasit, azután újra férjhez ment, most ott is van már egy gyerek. Kapós a nőci. Egy barátnőm, egy egy éves picivel talált magának társat, szintén gyermektelen az illető. A pasi elvenné, de a barátnőm nem akar férjhez menni. Nekem is volt már komoly kapcsolatom a négy éves fiam mellett, de én sem szeretnék újra férjhez menni. A lényeg, hogy nem vagy hátrányba a kicsi miatt, emiatt ne aggódj.
2013. jan. 8. 09:10
 18/34 anonim ***** válasza:
Ismerek egy hölgyet, aki a harmincas évei végén,4 gyermekkel és egy válás után találta meg a szerelmet.Az új férjével kb 15 éve házasok.Semmi sincs veszve!
2013. jan. 8. 09:38
 19/34 anonim ***** válasza:
50%

1. nem minden nő vágya az esküvő. nekem speciel a hátamon feláll a szőr, ha bárki rám akarja beszélni.

2. ha ezt sugárzod magadból, akkor a kutya nem fog rádnézni, nemhogy egy értelmes fickó.

3. miért estél teherbe olyantól, miért feküdtél le olyannal, akit nem szerettél? itt bactad el, de nagyon.

2013. jan. 8. 10:21
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
Le lehet pontozni de ha már van gyereked akkor sem vennék fel habos babos ruhát az esküvőre ha megtalálnám azt a férfit, sőt még fátylad is legyen hadd röhögjön az egész falú.
2013. jan. 8. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!