Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan tudnék belenyugodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék belenyugodni abba, hogy nekem már soha nem lesz szép esküvőm?

Figyelt kérdés
Másfél éve estem teherbe, de nem olyantól akit szerettem, azóta megszültem a gyereket, de így már senkinek nem fogok kelleni. Az esküvő viszont...nem tudom egy nő csak vágyik rá, még ha nem is mondja ki. Nehéz elengedni ezt az ábrándot.
2013. jan. 8. 00:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Ez az egyik legnagyobb butaság, amit valaha hallottam.

Miért ne szerethetne beléd valaki most is, és vehetne feleségül? Ha szeret, akkor úgy szeret ahogy vagy!

2013. jan. 8. 11:36
 22/34 A kérdező kommentje:
08:57-es válaszadó, talán azért, mert akkoriban nem volt jobb. Szükségletei pedig mindenkinek vannak. Egészségügyi együttlét volt, semmi több. Jó haverok is voltunk azonkívül.
2013. jan. 8. 14:09
 23/34 anonim ***** válasza:
"egészségügyi", ez jó :D
2013. jan. 8. 14:29
 24/34 anonim ***** válasza:
Ne sajnáltasd már magad.Bárki találhat párt,még egy félszemű,elmeroggyant,kancsal,dróthajú gyépés is.Akkor egy átlagos nő miért ne találna?
2013. jan. 8. 14:39
 25/34 anonim ***** válasza:
Uramisten kérdező remélem ez vicc, és nem ilyen felfogással akarsz élni. Gyereknek is baromira jó lehet.
2013. jan. 8. 15:24
 26/34 A kérdező kommentje:
Te meg ne játszd meg magad kérlek. A fiúk ugyanezt csinálják. Nekünk bezzeg kifogástalanul kell viselkedni mindig, minden körülmények között, ugye?
2013. jan. 8. 15:30
 27/34 anonim ***** válasza:

Amíg ilyen a hozzá állásod addig értelmes normális férfit biztos, hogy nem fogsz találni.

Tudod van erre egy mondás, hogy ..... nem lesz feleség.

2013. jan. 8. 15:40
 28/34 A kérdező kommentje:
Az a ... aki pénzt kap érte. Ha nő vagy, el ne mondd már nekem, hogy minden egyes együttlétkor halálosan szerelmes voltál a partneredbe mert akkor itt ülök neked a gép előtt örökre.
2013. jan. 8. 15:46
 29/34 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint az is ..., aki a már 30 éve meglévő férjével fekszik le, ahol a szerelem már nyilvánvalóan rég elmúlt.
2013. jan. 8. 15:56
 30/34 anonim ***** válasza:
Te nagyon beteg vagy.
2013. jan. 8. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!