Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Név változtatáshoz szeretnék segítséget kérni?
Most csak egy példa nevet mondok!
A férjem Kovács Ferenc én Nagy Evelin!Én nem igazán szeretem a vezetéknevem,mert apa nélkül nőttem fel és nem szeretnék túl sok kapcsolatot ezzel a névvel!DE...jövő nyáron lesz az esküvőnk és én szeretném felvenni a férjem vezetéknevét,így lennék (pl.)Kovács Evelin!
DE... :) felmerült bennem,hogy azért Nagy Evelin mégis csak én vagyok!Ezzel a névvel éltem le 20 évet!Hiába minden,ez vagyok én!Kovácsné (sőt,semmilyen "né")nem szeretnék lenni!Akkor lehetnék Kovács-Nagy Evelin vagy Kovács N. Evelin,de (ugye ez csak példa név!)hülyén hangzik!Mit tegyek???
Hogyan kezdjek új életet új névvel,ha nem akarom a régit teljesen feladni!
Büszke vagyok a 2 nővéremre,mindig örömmel válaszoltam,hogy "Igen,az ő testvérük vagyok!" Tehát ha nem is az apukámhoz,de sok mindenhez kötődik a nevem!Mert igazából az vagyok ÉN!!!
Mit tanácsoltok!Minden kommentet várok és szívesen fogadok!
Én úgy vettem fel a nevem, hogy "Kovács Ferencné Nagy Evelin", mert meg akartam tartani a régit -hasonló megfontolásból-, de a férjemhez tartozást is jelezni akartam. 1 év elteltével már megbántam, hogy ezt a hosszút választottam, jobb lett volna a "Kovács Evelin". Hivatalos helyeken hozzá kell tenni, hogy született "Nagy Evelin". Nem hivatalos heleyn meg úgyis úgy mutatkozok be, hogy "Kovácsné Evelin". (ez a verzió nem létezik.)
Szóval szerintem nyugodtan maradj a Kovács Evelinnél. Sokkal egyszerűbb. Különösen, ha apukádhoz nem kötődsz nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!