Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hany eves korban szeretnete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hany eves korban szeretnetek ferjhez menni? Megtalaltad az igazit? Menyi ideje vagy vele?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 09:07
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
sietek.azert irok igy...meg a tasztatura nem magyarul van...
2012. dec. 30. 14:05
 22/33 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok, 3 éve vagyok együtt a barátommal. Én úgy érzem, megtaláltam benne az igazit. Ő most 26 éves. Sajnos még nem tudtunk összeköltözni, de már tervben van. Ő tudja, hogy a diplomaosztómon már feleség szeretnék lenni, majd utána jöhet is a baba. Persze ez szép álom, meg ehhez sok pénz kéne, de most úgy néz ki, hogy beindult a párom vállalkozása, és el tudunk indulni az álmaink megvalósítása felé. Én most nappalira járok fősulira, emellett nem tudok dolgozni, csak nyaranta szoktam, de a következő nyárra is megvan a munkám előre szerencsére.
2012. dec. 30. 14:59
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

OMG. lehetőleg minél később :)

megtaláltam a páromat, akivel minden tekintetben összeillünk. 4 éve vagyunk együtt, nagyjából ennyi ideje együtt is élünk. előtte 1 teljes évig kerülgettük egymást, és mikor eldöntöttük, h komolyra fordítjuk a kapcsolatot, összeköltöztünk, mert adott volt hozzá minden lehetőség, és kinőttünk már a tinis járásokból.

a közös gyermek sokkal nagyobb kapocs mint bármilyen papír.

2012. dec. 30. 15:34
 24/33 anonim ***** válasza:
Én úgy gondoltam, hogy csak és kizárólag azután fogok házasodni, hogy meglesz a diplomám. De nem így lett, 22 évesen idén nyáron, az államvizsga előtt több mint fél évvel házasodtunk össze a férjemmel. Ő egyébként 24 éves, és 3 éve voltunk együtt az esküvőkor. Szerintünk az igazik vagyunk egymásnak, ezért is házasodtunk össze. Aztán majd az élet igazolja, hogy mennyire van igazunk. :-)
2012. dec. 30. 17:28
 25/33 A kérdező kommentje:
ja az jo...ugy is van...
2012. dec. 30. 20:23
 26/33 anonim ***** válasza:
2 hónap múlva házasodunk. A 6. évfordulónkon, én 24, párom 25 lesz akkor. Hat év alatt nagyon sok mindent éltünk át ketten, voltak nagyon szép napjaink és megjártuk a poklot is, de mindig velem volt, sohasem hagyott cserben. Tisztel és szeret, ő az egyetlen ember, akiért mindent megtennék. Persze mi is szoktunk veszekedni, de ha kicsit lehiggadok, próbálom az õ szemszögéből nézni a dolgokat és valahogy mindig elsimítjuk a dolgokat.
2012. dec. 30. 22:11
 27/33 anonim ***** válasza:
Augusztusban a 6.év fordulónkon lesz az esküvőnk. :)
2013. jan. 2. 00:11
 28/33 anonim ***** válasza:

Én 8 éve vagyok a párommal, kb 3 éve élünk együtt, ez idő alatt sohasem veszekedtünk, egymásnak a legjobb barátai is agyunk mindent megbeszélünk, és még mindig tudjuk igazán mélyen szeretni egymást.

Nem hiszek a szerelemben főleg nem az örökben, de az igaziban igen...és ő biztos számomra az IGAZI.

Augusztusban volt az eljegyzésünk vagy idén ősszel vagy 2014 tavasszal lesz a lagzi és én 27 ő 31 éves......

2013. jan. 2. 10:14
 29/33 anonim ***** válasza:

én 29 éves koromig szerettem volna férjhez menni,hogy 30 évesen már meglegyen az első baba, ehhez képest 25 évesen sikerült férjhez mennem:) akkor voltuk másfél éve együtt.+ 5 nap egész pontosan.

ha a kapcsolatunk évfordulója nem nyáron lenne megvártuk volna a 2 évet az esküvővel, mert én mindenképp télen szerettem volna az esküvőt, a férjemnek pedig ez a szempont nem számított. illetve így még benne voltam a 25. évemben.

szóval úgy alakult hogy a kapcsolatunk évfordulóit júniusban ünnepeljük nyáron, a házassági évfordulókat (eddig 1 volt) pedig télen , decemberben:) szóval fél évente ünneplünk:)

26/N

26/N

2013. jan. 3. 15:40
 30/33 anonim ***** válasza:
5 éve vagyunk együtt, májusban volt az esküvőnk. Az első évünk csodálatos volt, akkor biztos voltam benne, hogy Ő az igazi. Azóta már rájöttem, hogy tévedtem és úgyis csak illúzió ebben hinni. Vannak kevésbé összeillő és összeillőbb emberek. Mi jól megvagyunk egymással többnyire, de van sok olyan pont ahol nagyon nem passzolunk, így hát kénytelen voltam érzelmileg eltávolodni annyira, hogy elviselhető legyen nekem a csalódás. Ezzel a tudattal, józanul mentem hozzá, tudva hogy tökéletesen boldog nem leszek már mellette soha. De a szeretet meg van és az esküvőnk nagyon szép volt. Imádunk nagyokat társasjátékozni, imádom a családját, sokkal jobban mint az enyémet. A kutyáimat is imádom, de ebben magamra hagy, amíg én kutyát sétáltatok, vagy tanítgatom őket, ő számítógépezik. Állatorvoshoz elvisz, vagy ilyenek...de magától nem vesz részt velünk programokban:( És nem engedi be őket a szobába. Ettől én szenvedek:( Másrészt meg túl őszinte és nem tart jó nőnek, csak a számára tökéletesen megfelelőnek, akit állítólagosan imád. Szóval már itt bukott részemről a boldogság. De végülis ha nem vagyok jó nő, nem vagyok...Ez van. Annál sokkal jobb, mint amilyen az előző párommal volt.
2013. jan. 3. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!