Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hany eves korban szeretnete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hany eves korban szeretnetek ferjhez menni? Megtalaltad az igazit? Menyi ideje vagy vele?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 09:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ameddig nem találkoztam a mostani párommal, nem akartam sem esküvőt, sem eljegyzést, feleslegesnek gondoltam. De 1 évvel ezelőtt találkoztunk, és úgy érzem megtaláltam azt az embert aki mellett leélném az egész életem. (Előtte egy 3,5 éves kapcsolatból léptem ki, és tudtam jól, hogy nem mellette fogok megöregedni)

Elvileg 2-3 év múlva már férj és feleség leszünk ha minden jól alakul. :)

2012. dec. 30. 11:07
 12/33 anonim ***** válasza:

Kislány korom óta olyan 24-5 éves koromra lőttem be az esküvőmet, most viszont hogy közeledik ez az időpont baromira megvagyok rémülve, hogy hamarosan valósággá válik. Talán 1-2 évet csúszik majd az időpont, majd meglátjuk.

Másfél éve vagyok együtt a párommal. Az elején hatalmas láng, el sem tudtam volna képzelni, hogy nem ő lesz nekem a nagy ő, akivel majd leélem az életemet. Mostanában viszont kezdek kételkedni. Ha az eszemre hallgatok, akkor ő minden szempontból tökéletes, ha a szívemre, akkor nem ő a nagy ő! Majd meglátjuk melyik győzedelmeskedik.

2012. dec. 30. 11:56
 13/33 anonim ***** válasza:
22%

25 éves leszek és 2 hónapos, mikor kimondom az Igent, jöő szeptemberben. :)

Megtaláltam, aki nem hisz benne még nem találkozott olyannak, aki Neki való. ;)

20-án voltunk 2 évesek. :)

2012. dec. 30. 12:26
 14/33 anonim ***** válasza:
Most vagyok 23 éves, 2-3 év múlva szeretnék férjhez menni. A barátommal 2 éve vagyunk együtt, de még mindketten tanulunk, 2 év múlva végzünk, utána felőlem jöhet a házasság! :))
2012. dec. 30. 12:43
 15/33 anonim ***** válasza:
Engem ez sosem érdekelt,gyerekkoromban is közömbös volt az esküvő,házasság meg most is.Teljesen mindegy annak ellenére, hogy 9 éve együtt vagyunk.25L
2012. dec. 30. 13:20
 16/33 A kérdező kommentje:
na ezek mind szep dolgok...koszonom szepen..
2012. dec. 30. 13:47
 17/33 A kérdező kommentje:
en is mar regota ismerem a paromat...jo vele nagyon...eddig jo volt..aztan ezentul a sors hozza a figyelmet...2 es fel eve vagyunk egyutt es jovo augusztusba lenne 3 eve hogy egyut vagyunk.igy oszehazasodunk,merrt tudjuk hogyy egymas mellett akarunk elni,kitartani egymas melet..amig elunk joban es roszban is.
2012. dec. 30. 13:50
 18/33 anonim ***** válasza:
8 év együttlét után idén szeptemberben a születésnapomon összeházasodtunk. 25 /L
2012. dec. 30. 13:52
 19/33 A kérdező kommentje:
az szuper...kitartas tovabra...es mijen egyutt?
2012. dec. 30. 13:54
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam belekötni mások helyesírásába, de az valami borzalom, ahogy te írsz... Olyan hibákat vétesz, amikért egy általános iskolás fejét is leszednék, te meg felnőtt vagy.
2012. dec. 30. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!