Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvö külföldön! Müködhet ez igy?
Az állandó lakcím szerinti Okmányirodában kell kikérni.
Az állandó lakcím változtatása nagyon gyorsan és automatikusan megy, elég az új lakcím szerinti Okmányirodában elintézni, de ehhez kell egy olyan lakás (lakástulajdonos), aki vállalja, hogy nála bejelentkezhetsz állandóra.
Ennek az elintézése 1 nap alatt megvan, szerintem új lakcímkártyát is adnak (ez lehet 1 hét).
Az új lakcímkártya azonnal megvan. Legalábbis nekünk tavaly azonnal adtak többször is. (Az új lakcímre nem egyszerre jelentkeztünk be és valahányszor ment az "új" lakó, mindig azonnal adták hozzá a kártyát)
Úgyhogy ha csak ez az akadály, akkor az pikk pakk megvan.
Nem kell, ha elmultal 18 eves.
Feltetelezem igen.
En megbizassal inteztem Cairobol mindent, nekem annyi volt meg, hogy 3 fele mghatalmazast kellett irjak, es hazakuldeni, hogyaz onkormayzat tudjon valasztani.
De ez teged nem erint mert otthon vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!