Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom h valaki jár e a cipőmben de a párommal gyermeket várunk és nálunk úgy szokás h házasodni kell! ő náluk viszont nem és nem is akar házasodni mondván h nincs elég pénz rá és h ez csak egy papír! Mit gondoltok feszegessem a témát vagy ne?
20-as, amit írtál, az már komoly indok, ha valaki így vélekedik a párjáról és már nemcsak papír kérdése. Az ilyesmi azon múlik, milyen a két ember és milyen köztük a kapcsolat. Csak a gyerek miatt összeházasodni, tényleg felesleges. Legalábbis szerintem.
Ha viszont tényleg arról lenne szó, hogy a párom szeretne valamit, ami nekem nem számít, nem érdekel, de neki igen, ráadásul alig jár fáradtsággal, alig kerül valamibe, akkor nekem természetes, hogy megteszem.
Sok minden határozza meg, hogy ki hogy viszonyul a témához egy kapcsolatban, de szerintem ez semmiképp nem csak papír és csak anyagi kérdés. A kérdező helyében viszont tényleg nem feszegetném a témát, mert ha már feszegetni akarta, akkor annak hamarabb lett volna itt az ideje.
"Ha viszont tényleg arról lenne szó, hogy a párom szeretne valamit, ami nekem nem számít, nem érdekel, de neki igen, ráadásul alig jár fáradtsággal, alig kerül valamibe, akkor nekem természetes, hogy megteszem."
Csakhogy nem derül ki, a pasinak tényleg mindegy-e.
Nem mindegy, hogy a házasság NEM ÉRDEKLI vagy ELLENZI.
Én pl. ellenzem a házasságot, tehát negatívan állok hozzá. Akinek nem számít, az semlegesen áll hozzá.
"a kérdező itt nem azt írta, hogy szeretné hanem hogy náluk ez szokás..."
Ezen én is meglepődtem. Tényleg elég furcsa kijelentés. Két ember az én elképzeléseim szerint azért házasodni, mert ők ketten úgy döntenek, nem pedig azért, mert szokás.
Hát igen, erről beszéltem, egy olyan nő akinek álma az esküvő nem ír ilyen semlegesen róla, abból tényleg lejön a "szenvedés" hogy nem teljesül amit szeretne, itt ezt nem érzem, csak azt hogy: "úristen, gyerekem les és nincs rajtam gyűrű, elhordanak majd minden cafkának"
Lehet nem így van, de nekem ez jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!