Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Októberben lesz az esküvőnk, szeretnék a vacsorán édesanyámnak és anyosomnak egy olyan ajándékot adni amitől eláll a szavuk! Ez meglepi lenne még a párom sem tudna rola! Mi lehet?
A párom sem tudna róla???
Már mint arról hogy szeretnék készíteni vagy venni valamit az édesanyjának és az enyémnek!Szeretném ha neki is meglepi lenne!Ebben mi a rossz?
Hát,nem valami csavaros eszed van,kismenyasszony!!!
Azt kérdezted,mitől állna el a szava anyudnak és anyósodnak!!!Hát attól,ha a párodnak semmi köze nem lenne a gyerekedhez!!!
Háát....
A válaszadó feladta a leckét....
Neked pedig beletört a bicskád....
Nem tudom szegénykén miért jó viccelődni,gondolom ő meg teljes ideg lehet!na mindegy!
Mivel én már anya vagyok,én nagyon örülnék egy olyan ajándéknak mint pl.egy régi nagyanyáink féle tányérba,vagy valamilyen tárgyba amit fel lehet akasztani a falra egy gyönyörű szép édesanyáknak szóló meghitt kis verset gravíroztatnál,szerintem ez minden édesanyát akiben érzelem van szíve mélyéig meghatná,és ha majd mindig ránéz arra a tárgyra (hiszen biztos,hogy olyan helyre fogja rakni ahol mindig látja ő is és mindenki)és végigfutja szemeivel a verset tuti élete végéig mindig könnybe fog lábadni a szeme!
15:14 Nagy poén volt!
Csak kár, hogy mindenkinek meg kellett magyarázni...
09:08
Pipáld ki a "szeretnéd a nem hasznosnak bizonyult válaszokat is látni" rublikát a kérdés alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!