Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a megoldás?
Ha ennyi vendéget hívtok, azok között a fele legalább szeretne táncolni, azt meg az ifjú párnak illik megnyitni. Vannak párok, akik ráadásul külön táncot, koreográfiát tanulnak be erre az alkalomra. Biztos furcsállnák, hogy miért nem táncol az új pár, ha egyébként van zene, és van tánc.
Persze nem kell, ha nem akarod - ez a te napod. De nagy lakodalomban van menyasszonytánc is, ott "illik" megforgatni a menyasszonyt szinte mindenkinek.
Mi csak 50 fős estebédet tartottunk, csak halk gépi zene szólt - így éreztük jól magunkat, bár voltak, akik fanyalogtak, főleg anyós, milyen esküvő az, ahol nem táncolhatok a fiammal. De nem az ő esküvője volt, hanem a miénk.
Gondold át,de bárhogy csinálod, lesznek, akik elégedetlenkednek, viszont ez a ti esküvőtök.
Azt ugye tudod, hogy óriási hőbörgés lesz, hogy zene kaja pia lesz, de mulatság tánc keretén belül nem, így tényleg nem kell esküvő, de ha ragaszkodsz hozzá, tanulj meg lötyögni addigra 2őt balra 2őt jobbra
Ahogy elképzelem magamat, erősen ittasan, verném az asztalt hogy táncolhassak a feleséggel..
20/F
Semmiképp ne mondjál le a nagy lagziról, egy kicsit tanulj meg táncolni addig - van rá idő!
Sok boldogságot nektek!
Ti ismeritek a meghívottakat...Ha a többség táncolós fajta, akkor fura lesz, hogy mindenki bulizik, ti meg ültök egész este (engem mondjuk nem zavarna meghívottként).
150 főnél gyanítom lesz olyan, aki ezt szóvá teszi.
De ha titeket nem zavar, akkor hajrá, csak nem értem, még ha van is rá pénz, én nem hívnék meg olyan embereket, akiktől tartanék, hogy megszólnak valamiért.
hát, én imádok táncolni, de a saját esküvőmön nem tudtam a ruhám miatt... :( (lecsúszott az abroncsom, és ahhoz volt felcsatolva a ruha)
válassz esetleg nagyon testhezállót, amiben nem lehet táncolni, vagy előtte nap 'húzd meg a bokádat' díszítés közben, és panaszkodj erről mindenkinek, akkor csak békénhagynak.. :) csak akkor van gáz, ha közbe megjön a kedved, mert ha felpattansz, akkor az 'égés'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!