Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen koszorúslány ruhát vegyek?
Szia! :)
Ez attól is függ, hogy milyen az alkatod, bár gondolom csinos vagy, ha ilyen ruhát akarsz felvenni! :)
Javaslataim:
Természetesen ezek a szabásra vonatkoznak, a színt gondolom a nővéreddel közösen fogjátok kiválasztani (illetve, ha lesz még más koszorúslány rajtad kívül is, akkor gondolom velük együtt). :)
Közös megállapodás alapján fogjuk kiválasztani, tehát nekem is lehet majd beleszólásom a dologba. Sőt, ő kért meg, hogy valami nagyon szép és csinos ruhát nézzünk már. Egyébként nem tudom, szerintem a szüleim nem fogják hagyni, hogy ő fizesse.. de oké, így sem én fogom fizetni, hanem anyáék.
Amúgy nagyon szép mindegyik ruha, de egyik sem nyerte el a tetszésemet úgy, hogy na akkor, most ebbe beleszerettem.. Még várom az ötleteket! :)
Amit az előző linkelt, mind túlzás egy koszorúslánynak.
Nem kellene elvonni a figyelmet a menyasszonyról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!