Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rendezvényszervezőt mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendezvényszervezőt mikor kell kifizetni?

Figyelt kérdés

A polgármesteri hivatal saját rendezvényszervezővel dolgozik.

Már várnak egyeztetésre, de fogalmam sincsen hogy fizetnem mikor kell.

Jelenleg két albérlet között vagyok, így esélytelen kifizetnem a választott dolgokat, az esküvő februárban lesz, természetesen addigra már nem lesz probléma...

Nálatok előre kellett fizetni?

2012. nov. 30. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem benne van a szerződésben a fizetési határidő!

Általában előleget mindenképpen kell adnod, amikor megkötitek az üzletet, a többit a végén.

2012. nov. 30. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ui: előre ki nem fizetném!
2012. nov. 30. 21:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Fogalmam sincsen hogy hogy megy, az időpont lefixálva, a terem kibérelve, már csak a rendezvényszervező vár, de a borsos árlistán kívül mást nemigen tudtunk meg tőle.

2012. nov. 30. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Ha meg utána gyorsan elváltok, akkor nem is kell kifizetned, mindjárt kérhetsz segélyt is.

Mindenesetre csodálkozom rajt, hogy albérletben laktok, mégis akkora bulit akartok csapni, hogy külön rendezvényszervező is kell hozzá.

Jut eszembe: az egyik ismerősömék hitelre akkora bulit csaptak, hogy a szülők felvettek vagy 2 millió hitelt. A pár egy éven belül elvált, a hitelt a szülők a mai napig fizetik. Igaz, egyszer az életben jól laktak....

2012. nov. 30. 21:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Igazán kedves vagy :)

Mint észrevehetted, polgári esküvőről beszéltem, s azért emeltem ki a hivatal saját szervezőjét, mert az a hivatal saját szervezője.

Zenét szeretnék és koccintást.

Ehhez kell a szervező, ugyanis ezt is ő bonyolítja le.

Viszont mikor most kell kifizetnem egyben 150ezer forintot a kaucióra és a bérleti díjra, közben karácsony, hát jobb helyre is mehet a pénz mint előre a szervező zsebébe.

Nem tudom ki beszélt itt buliról, arról meg pláne nincsen lövésem hogy a segély hogy jön ide.

2012. nov. 30. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Sok helyen úgy van, hogy kapsz egy csekket és mire lesz az esküvő fizesd be, az a lényeg. De van ahol rögtön mikor megrendeled a szolgáltatásokat akkor kell fizetni. Szerintem ez helyenként változik.
2012. nov. 30. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is külön rendezvényszervező csinálta a polgárit, mert az anyakönyvi hivatallal szerződésben állnak, így kötelező őket igénybe venni!Bár csinálni nem csinált semmit a 25ezer ftjáért, de enélkül nem lett volna se szülőköszöntő,se gratuláció, se gyertyagyújtásra lehetőség, és mivel nem volt templomink így kifizettük. Amúgy felháborítónak tartom ezt, mert a pezsgőt, gyertyákat, szülőköszöntő csokrokat is mi vittük külön, ezért a 25 ezerért csak az engedélyt kaptuk h legyenek ezek a dolgok ja meg egy lekonyult fejű feleségköszöntő rózsát kaptunk ennyiért!

Amúgy esküvő előtt 1 héttel kellett befizetnünk!De lehetett két részletben is!

2012. dec. 1. 12:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor valószínűleg itt is így lesz :)

Tényleg egy vicc, 6500ft-ot kell kifizetnem 3 db zenéért, de ha 5öt szeretnék lejátszani az van vagy 8000, azt már meg sem jegyeztem...

És ez csak a zene.

Iszonyatosan pofátlanok valóban.

Nálunk sem lesz templomi :)

2012. dec. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!