Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan esküvőn, hogy azt sem tudtátok miért vagytok ott?
Figyelt kérdés
Nyáron engem meghívtak egy ilyenre, és hogy tök őszinte legyek gőzöm sincs, hogy miért voltam a meghívottak listáján. A menyasszonynak voltam igencsak távoli rokona (nagyapám az ő nagybátyja/keresztapja), életemben egyszer találkoztam vele. Mit ne mondjak kicsit kínos volt, mikor következetesen rossz néven szólított.
A vicc az egészben, hogy még csak nem is egy hűde nagy lagzi volt, ahova a szomszéd fodrászának a fogorvosát is meghívják (amilyenre igazából számítottam), hanem kb 30-40 fő.
2012. nov. 26. 14:32
11/11 anonim válasza:
Én temetésen voltam így. Rossz helyre mentem, de nem is akartam a temetésen részt venni, csak anyut kerestem, ismerőse temetésére ment, végigültem, ami 1-30-kor kezdődött, anyut nem láttam, hazajöttem, aztán kiderült, teljesen más temetőben volt a temetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!