Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan esküvőn, hogy azt sem tudtátok miért vagytok ott?
Nyáron engem meghívtak egy ilyenre, és hogy tök őszinte legyek gőzöm sincs, hogy miért voltam a meghívottak listáján. A menyasszonynak voltam igencsak távoli rokona (nagyapám az ő nagybátyja/keresztapja), életemben egyszer találkoztam vele. Mit ne mondjak kicsit kínos volt, mikor következetesen rossz néven szólított.
A vicc az egészben, hogy még csak nem is egy hűde nagy lagzi volt, ahova a szomszéd fodrászának a fogorvosát is meghívják (amilyenre igazából számítottam), hanem kb 30-40 fő.
Hívtak, de nem mentem el.
És tudom is az okát :)
A menyasszonynak sok ismerőse lemondta hogy ott lesz a lagzin viszont a hely már le volt foglalva, a kaja, terembérlet kifizetve.
Így boldog-boldogtalant meghívtak hogy ne vesszen kárba az étel, és kapjanak pénzt a menyasszonytánc alatt.
Úgy éreztem hogy ha arra nem voltam elég hogy első körben meghívjanak, a szamár szerepét már nem töltöm be :)
*Hát nem tudom, én olyan helyről származom, ahol ha meghívnak valahova akkor illik elmenni.
Hát nem tudom, biztos a rokonod is olyan helyről származik, ahol illik meghívni. :)
Na most ilyen körülmények között magadra vessetek, egyébként meg kvittek vagytok.
Az illem nem arról szól,hogy bárhová elmegyek,ahová meghívnak,csak mert udvarias vagyok.
Mert ha az ellenséged hívna el,akkor is elmennél,vagy ha olyan valaki hívna meg,akit nem kedvelsz?
Elmentél,így jártál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!