Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam apukámat az esküvőre?
Nem vagy vele összeveszve, vagy ilyesmik, csak egyszerűen undorító.
Mindegy, hogy hol és kik között van, büfög és szellent óriásikat. Ég a pofámról a bőr, bár már nem megyek vele sehova sem.
Az ebédnél, ha a vőlegényem is ott van, neki tök mindegy, ugyanúgy csinálja. Emiatt én folyton stresszelek, erre gondolok és nem tudom elengedni magam, ha pl a vőlegényem nálunk van. Nemhogy még az esküvőn...
Januárban lesz polgári esküvőnk, utána egy étteremben lesz vacsi.
Biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy fog viselkedni, mint már 10 éve (semmi sem hat rá, szerinte ez nem undorító még ebéd közben sem). Én nem akarom meghívni, de anyukám mindenképp jönni fog és nagy balhét fog csapni apa, mert őt nem hívom meg...
Nem akarom elhülyéskedni, de esküszöm, hogy az a kép villant be, hogy a templomban vagytok, te szemben a férjeddel, apuka az első sorban.. Egy kicsit félre borul, fingik egy hatalmasat.. És a körülötte ülők legyezik az orruk előtt a levegőt.. :D
Meg egyszer bocsi..
De hogy mondjak valami hasznosat is: Beszélj a haverjaival, azokkal akikkel jóban van. Mondd el nekik a dolgot, hátha rájuk hallgat..
Ha böfög, vagy fi.ngik is, az se téged minősít, hanem őt.
Nem a te szégyened, nem is gondolom, hogy megszólnának miatta, inkább sajnálnának, hogy ilyen bunkó apukád van.
Hívd meg, és ne vedd magadra, magát égeti le!
Te nem tehetsz róla, ha tapló!
"Jobb kint mint bent :D Inkább az jöjjön ki mint a mentő :P"
Viccet félretéve... Lehet hangtalanul is böfögni, ha szellentenie kell, mond meg neki menjen ki a mosdóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!