Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meghívjam apukámat az esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívjam apukámat az esküvőre?

Figyelt kérdés

Nem vagy vele összeveszve, vagy ilyesmik, csak egyszerűen undorító.

Mindegy, hogy hol és kik között van, büfög és szellent óriásikat. Ég a pofámról a bőr, bár már nem megyek vele sehova sem.

Az ebédnél, ha a vőlegényem is ott van, neki tök mindegy, ugyanúgy csinálja. Emiatt én folyton stresszelek, erre gondolok és nem tudom elengedni magam, ha pl a vőlegényem nálunk van. Nemhogy még az esküvőn...

Januárban lesz polgári esküvőnk, utána egy étteremben lesz vacsi.

Biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy fog viselkedni, mint már 10 éve (semmi sem hat rá, szerinte ez nem undorító még ebéd közben sem). Én nem akarom meghívni, de anyukám mindenképp jönni fog és nagy balhét fog csapni apa, mert őt nem hívom meg...

2012. nov. 23. 18:59
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom az egész esküvő alatt feszengeni, hogy ki tudja, mikor szellent oda egy óriásit...
2012. nov. 23. 19:00
 2/17 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem hívod meg azt később nagyon fogod bánni.
2012. nov. 23. 19:01
 3/17 A kérdező kommentje:

Ha meghívom akkor meg végig ez fog a fejemben járni, hogy mikor éget le mindenki előtt...

A szalagavatómon is odaszellentett egy nagyot, a videón is hallatszik!!

2012. nov. 23. 19:03
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Beszélj vele, mondd el neki, hogy ez a nap neked nagyon fontos, életed végéig emlékezni fogsz ár, szóval fogja vissza magát.. Biztos megért majd..
2012. nov. 23. 19:05
 5/17 anonim válasza:
43%
Egy hosszas beszélgetés vele ezekről, mond el neki, hogy amit csinálj az gusztustalan, és te emiatt kellemetlenül érzed magad ! ha ez hidegen hagyja, ott a válasz előtted :)
2012. nov. 23. 19:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Jó is lenne:)) De az égvilágon semmivel sem lehet rá hatni. De tényleg. Beszélek vele, és még ő sértődik meg, hogy miért b@szogatom, hiszen ez tök normális dolog. Már kapott tőlem egy illemtankönyvet, de hát az sem győzte meg. Aztán elköltöztem 17 évesen, annyira elegem lett ebből.
2012. nov. 23. 19:07
 7/17 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem is megfogod bánni ha nem hivod meg.Anyukádnak mond meg,hogy segitsen neki kiválasztani a megfelelő ruhát,meg tegye rendbe hamár apukád nem törödik magával.Hívd meg mert mégiscsak az apád,ő nevelt fel meg megkell mondani neki hogy ne rontsa el az esküvődet.
2012. nov. 23. 19:07
 8/17 A kérdező kommentje:

Hidegen hagyja, ezeken már túl vagyunk.

El sem tudjátok képzelni, hogy mennyire égett a pofámról a bőr, amikor az osztálytársam mesélte, hogy az apja mellett odaszellentett egy apuka a szalagavatón.

2012. nov. 23. 19:08
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
ha nem tudsz rá hatni akkor nem érdemli meg,hogy ott legyél.Meg kell mondanod neki,hogy életed legszebb napját ne szúrja el. :)
2012. nov. 23. 19:09
 10/17 A kérdező kommentje:
Ó félre ne értsd, egyáltalán nem öltözködik igénytelenül. Figyel magára, parfüm, minden f@szsg, csak viselkedni nem tud. Anyám is utálja már, csak nem kap melót és nem tud elköltözni.
2012. nov. 23. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!