Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/26 anonim válasza:
A ruha első látásra szép, de jobban megnézve "sok".
Vagy a csillogós anyag, vagy a sok ráhímzett izébizé a felsőn.
Le van lapulva a cicid benne.
A köldökig érő dekoltázs nekem nem tetszik.
Kicsit kevesebb giccs és tökéletes lesz.
12/26 anonim válasza:
Nekem elég ribis. A pántja,meg az a kivágás ocsmány,attól lefele viszont tetszik.Kétségtelenül szépen áll rajtad.
13/26 anonim válasza:
szerintem cigányos. külföldön élek, itt a 'traveller'ek szoktak ilyen ruhában házasodni 16 évesen (ír cigányok). úgyhogy nekem nagyon nem jön be, bár az alapötlet a fűzővel még tetszik is, csak nagyon csicsás és az anyaga nem jó.
14/26 anonim válasza:
"Ha valakit érdekel,priviben írjon!:)"
Ja, hogy te itt árulni akarsz?
15/26 anonim válasza:
maga a ruha szép, és a képeken tuti jól fog mutatni, ezek a ruhák nagyon jól mutatnak a képeken, de nekem nem a stílusom, túl csillogós. igazából a díszítéssel van a problémám, de ha te vagy a képen, szerintem nagyon csini vagy benne :D
17/26 anonim válasza:
Szerintem is nagyon látszik, hogy olcsó anyagból van, emiatt közönségesnek hat, plusz a dekoltázs rész valami iszonyat randa. Inkább farsangra tudnám elképzelni királylány jelmeznek...
19/26 anonim válasza:
kozonseges tucatruha anno 2012 divat szerint
Semmi kulonleges vagy elegans nincs benne
20/26 anonim válasza:
Közönséges és olcsó, Egyszóval borzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!