Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvőm napján 36hkm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvőm napján 36hkm leszek mit vehetnék fel? (polgári)

Figyelt kérdés
Nem tudok nagyon kiöltözni a pocakomtól meg nem is nagyon akarok nem érezném jól magam ha ki lennék öltözve.. se magas sarkú se semmi :P csak a 2 tanú lesz ott senki más szerintetek csúnyán fognak rám nézni ha nem öltözök ki?
2012. nov. 20. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

amiket az első linkelt, nagyon szépek, de közük nincs szerintem esküvőhöz. A többi link inkább való esküvőre szerintem egy terhes kismamának :)

Nem fog senki csúnyán rád nézni, de azért szerintem mégiscsak az esküvődről van szó :)

Ez a 36hkm meg tényleg az őrületbe kerget engem is. Miért nem lehet leírni, hogy akkor leszek a 9. hónapban, milyen ruha lenne ideális?

2012. nov. 20. 14:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ha még jobban ki akarod akasztani a tisztelt mindenre ráérő GYIKező közönséget, mint a 36 km/h-val, akkor okvetlenül fehér habos ruhát vegyél fel fátyollal. akkor itt fogja ölni egymást a konzervatív tábor, ami szerint ezt nem kellene, meg a haladóbb, aki szerint azt veszel fel, amit akarsz. :)
2012. nov. 20. 16:28
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

12, igaz. Tényszerűen viszont valóban azt vesz fel, amit akar.

Remélhetőleg a GYK-s őskonzervatívok nem fogják élőlánccal megakadályozni a bejutását a házasságkötő-terembe.

(Maga Szűz Mária is várandósan házasodott, úgyhogy szerintem kár ezen rágódni.)

2012. nov. 20. 17:19
 14/17 anonim ***** válasza:
1. vagyok, a kérdező írta, h nem szeretne "esküvős" ruhát
2012. nov. 20. 17:58
 15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak akik segítettek de ilyeneket nem tudok felvenni..nagyon nem az én világom :( és amúgy fiatal vagyok nem illenek hozzám ezek a ruhák.. ráadásul most decemberbe lesz az esküvőm szóval inkább valami elegáns (meleg) felsőre gondoltam..
2012. nov. 21. 08:16
 16/17 anonim ***** válasza:
akkor némi támpontot adhatnál, hogy mégis milyenre gondolsz? hasonlót biztos találsz gúgölben, hasonlót mutass
2012. nov. 21. 14:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Senki nem fog rád csúnyán nézni. :)

Kismamaként szerintem a legfontosabb, hogy kényelmes ruhát vegyél fel, természetesen kicsit elegánsabbat. Például egy fehér vagy krémszínű kosztüm vagy csak egy szép világos színű blúz.

2012. nov. 22. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!