Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyertyagyújtás és dekorhomok öntésen kívül milyen más lehetőségek vannak még a polgári esküvőn?
Mikor 2 különböző színű homokot öntenek a párok egyszerre egy edénybe,az így összekeveredik.itt van faültetés,ami sztem tök jó ötlet.
Mi gyumolcsfat ultettunk a kedvenc fankat(birsalma) amirol majd szertnenk gyumolcsot enni valamikor.
Ha irsz priviben email cim at tudom kuldeni a faultetes ceremonia szoveget amit az anyakonyv vezeto felolvashat.
A fara az ultetes utan minden rokon egy altalunk rajzolt es kivagott kismadarat tett rajta jokivansagokkal.
-Tuz ceremonia (hindu szokas)
- bor ivas
- lakatolas
-fa ultetes
- frigylada (idokapszula )igeret es elasasa ennek
Mi annak idején dekorhomokot öntöttünk, de nem vázába (azt én sem szerettem volna), hanem egy homokceremónia képkeretbe. Ebbe az esküvői képünket is bele tudtuk tenni. Ez egy nekünk tetsző megoldás volt. Facebook-on ValamiKék oldalon lehet kapni.
Amúgy már láttam képet olyan megoldásról is, amikor 3 kötelet fonnak össze, mintha hajat fonnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!