Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvő ÁRAK?
Hétfőn szeretnénk elmenni az anyakönyvvezetőhöz, de előre félek hogy nagyon drága lesz az egész.
Nálatok mennyibe került a szertartás?
A X. kerületben lesz, ha kifejezetten itt volt valakinek tapasztalata, azt külön megköszönném :)
Egyelőre zenét, és gyűrűhúzást szeretnénk, az a biztos.
Lényeges még hogy szombaton lenne :)
Nekem marad a leánykori nevem.
Ahogy gondoltam, rendesen más a dolog mindenhol :)
Köszönöm a válaszokat, reménykedek benne hogy tekintettel arra hogy már nincs "főszezon", kicsit olcsóbb lesz a dolog. Azt nem hinném hogy itt Budapesten ingyen megúsznánk :)
OFF
Ha ennyire nincs pénzetek, nem ráér a dolog? Most nem arra akarok kilyukadni, hogy többszázezres esküvő létezik csak, az enyém is nagyon szolid volt, de nem hiszem el, hogy erre 2 ember nem akar/tud rászánni pár tízezer forintot...
Nekem 10 ember volt ott, cirka 20.000 ft volt, plussz egy vacsi a tanúkkal, ami még 18 ezer.
4-es vagyok, nálunk nem szezonálisak az árak. Hivatali időn kívül fix. díja van az anyakönnyvezetőnek. A terem bérlés meg "kötelező", mert az az épület ahol összeadnak nem az önkormányzat tulajdona, csak bérlik (ezért ilyen drága). Ha csak ketten mentek, plusz a két tanú, akkor megtartják az irodában, de az is 8e plusz áfa. Ennél több emberhez viszont kell a nagyterem, nem opcionálisan választható, ez viszont 8főre, meg 100ra is ugyanennyi. Az alap csomag amúgy 2-3e Ft-tal drágább, mint ha csak a termet kéred. Ezt 3 hete tudtam meg. :)
Gondolom ahol nem bérli az önkormányzat az épületet (vagy nem ennyiért) ott olcsóbb.
Köszönöm az újabb válaszokat! :)
Sajnos kevés pénzből gazdálkodunk, albérletben élünk teljes szülői vagy bármiféle rokoni segítség nélkül, ugyanígy egy fillérre sem számítunk.
Így amit az esküvőre költünk, az ténylegesen el is úszik.
Szeretném a lehető legolcsóbban megúszni, de jó lenne emlékezni is valamire belőle :)
Ezért szeretném tudni kb. mennyivel számolhatok, nem helyben szeretnék szívrohamot kapni az összegtől amit a képembe vágnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!