Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most télen lesz az esküvőnk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most télen lesz az esküvőnk. Mennyi ilyenkor a ruha bérlés?

Figyelt kérdés
El lehet úgy hozni,hogy azt mondom szalagavatóra lesz és akkor úgy olcsóbb nem?

2012. nov. 15. 13:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Jaj ugyan már, egy huszasért gyönyörű menyasszonyi ruhát kapsz a vaterán!
2012. nov. 15. 14:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy eladó menyasszonyi ruhám :). 160 centis, 60 kg-os menyasszony voltam.
2012. nov. 15. 14:39
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Szia!Ehhez mit szólsz??szerintem csodaszééép:)

[link]

2012. nov. 15. 14:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Szép a ruha!De a szállítási idő sok December közepére nem ér ide!
2012. nov. 15. 14:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a vatera jutott eszembe. Tavaly egy kolléganőm 3 hét alatt szervezte meg és bonyolította le az esküvőjét és a vaterán vett egy szép, fehér, hosszú menyasszonyruhát. Az árára sajnos nem emlékszem, de biztosan nem volt drága... utána eladta.
2012. nov. 15. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
vatera teszvesz jófogás apród alkupiac stb ......
2012. nov. 15. 15:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Az esküvői ruhák általában ugyanannyik, mint nyáron.

A szalagavatós ruhák logikus módon olcsóbbak, és nem feltétlenül kérnek diákigazolványt. Ennek egyik oka, hogy a szalagavatós ruhák gyakran nem esküvői ruhának készülnek, hanem báli ruhának, amihez olcsóbb anyagok (igen, általában látszik rajta...) és egyszerűbb szabás járul. Más esetben a szalagavatós ruhaként bérelhető ruhák esküvői ruhák, amik azonban már kissé viseltesek, így nem adhatják ki ugyanolyan áron.

De teljesen biztosat akkor fogsz tudni, ha elmész egy zsalonba, vagy telefonálsz, és megkérded, milyen árban tudnak fehér báli ruhát adni. Ha nem szalagavatósat kérsz, hanem bálit, akkor onnantól semmi közük sem ahhoz, van-e diákod, sem ahhoz, hogy esküdni akarsz-e benne.

2012. nov. 16. 14:12
 18/19 anonim válasza:
Csak halkan jegyezném meg, hogy egyes szalonok adnak kis esküvőre is kedvezményt... Sokan csak polgárira kérik a ruhát, vagy fotózáshoz. Mi nekünk is így volt egy pénteki napon. A hajdúnánási Elegáns Esküvő Szalonban adtak kedvezményt, nagyon segítőkész csajok vannak ott. Csak ajánlani tudom.
2012. dec. 10. 09:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Nézz körül itt:

[link]

2012. dec. 10. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!