Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt már valaki "balhés" esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki "balhés" esküvőn?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy valaki ott hagyta a másikat az oltárnál, vagy nagy veszekedés volt az esküvő előtt. Vagy a lagzin volt valami balhé....

Kíváncsi vagyok ilyen sztorikra:)

2012. nov. 11. 15:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesómén elhagyták a személyit, és vagy 2-3 órát csúszott minden, mire megtalálták :D nem volt kifejezetten balhé, hacsak a polgárjenő előtt álldogálás egy csomó ideig nem az :D
2012. nov. 11. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Én voltam.Csak pont az hogy én kerültem balhéba.

Ismerősöm lagzijában voltunk amikor 2 részeg csávó elkezdett a ház hátánál(ahol levegőztem) kötekedni.Próbáltam lerázni őket de nem sikerült.Szóval ott lógtak rajtam de nem csináltamm semmit.Aztán amikor unokatesóm kijött(lány) őt is elkezdték cseszegetni.Na ott aztán betelt a pohár és nekik mentem.Vőféj választott minket szét.(Elismerem én sem voltam teljesen józan, de a kötekedést nem én kezdtem.)Aztán én végülis pár karcolással megúsztam a dolgot, aztmeg hogy velük mitörtént nemtudom mert elvitték őket.20percig ezen rágódtak az emberek azt ment tovább a buli.

A másik meg az amikor apám meg tesóm megitatott velem valami külföldi löttyöt.Nemtudom mivolt az de az biztos hogy kiütött mint a sz@rt.Szépen elaludtam a padon apámék megfogtak betettek a kocsiba hazavittek le a kanapéra bezártak ők meg mentek bulizni vissza..(de legalább nem hagytak ott xD)Mondjuk ez nem olyan balhés volt de gondoltam leirom eztis

2012. nov. 11. 15:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A vőlegény szeretője a hátsó sorban zokogott.
2012. nov. 11. 15:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én nem, de mikor még nem is voltunk együtt a férjemmel, az unokatesója esküvőjét tartották. Apósom és az ő tesója összevesztek valamin, és széket vertek szét egymás fején.

A mi esküvőnkön nem volt balhé, de ugyanez a testvér, mármint apósomé beszólt valamit a húguknak, aki sírt és haza akart menni, + leku.vázta a barátnőmet. Szerencsére a barátnőm jó fej, kiröhögte, én sem foglalkoztam vele, mert be volt rúgva és nem balhézott, de ha meghallottam volna, szerintem kirakatom.

2012. nov. 11. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A menyasszony olyan reszeg volt ugy kellett lehamozni a zeneszrol aki azt se tudta mit csinaljon kinjaban csak nezett segelykero szemmel a csaj meg maszott ra szo szerint. A volegeny meg csak nezte az oromapa es a sogorok segitettek.
2012. nov. 11. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Én már két ilyen balhés esküvőn is voltam.

Egyikben sajna személyes érintett voltam:(

Volt egy pasi aki eléggé nyomult rám. Táncolni akart velem meg ilyesmi. Próbáltam lerázni, de nem nagyon sikerült. Egy idő után eléggé elkezdte idegesíteni a páromat is.

Aztán kimentünk cigizni és kijött ez a csávó is. A párom mondta neki finoman, hogy jó lenne ha vissza fogná magát. Erre a csávó csak röhögőt és megfogta a fenekemet. A párom meg leütötte. Aztán odajött a csávónak egy haverja még balhézni aztán azt is leütötte.

Nagyon sajnáltam a dolgot. Gyorsan le is léptünk onnan.

A másik story meg nagyon szomorú és morbid volt.

Ment már nagyban a lagzi és egyszer csak a menyasszony apukája összeesett. Szívrohamot kapott és sajnos meg is halt. Buli leáll ugye. Mindenki csak sír meg szomorkodik. Aztán egy részeg hülye feláll egy asztalra és elkiabálja magát, hogy "Mulassunk! Ne búsuljon aki él!"

2012. nov. 11. 16:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Uhh utolsó :(
2012. nov. 11. 18:07
 8/12 anonim ***** válasza:
ismerősöm volt olyan lagzin, ahol a menyasszony balhés rokonai alkalmasnak találták az eseményt arra, hogy szabadulóbulit tartsanak. volt bunyó rendesen. nagyon kellemetlen lehetett szegény csajnak, mert jóformán semmi köze nem volt azokhoz az emberekhez, csak kiderítették, h mikor lesz a buli, és elmentek oda balhézni.
2012. nov. 11. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nincs olyan esküvő, ami ne lenne balhés, Nagyapám valamelyik testvérei (kilencen voltak), mindig összeverekszenek egymással. Volt már ok természetesen a másik párjának a megfogdosása, a másik kioktatása az életről, de egyszer, és ez volt a legdurvább, még a rendőrség is kijött, annyira begurult az egyik tesó a másikra, hogy leütötte a hegedűjével.

Na nekem ezért volt többek között két tanús esküvőm. :)

Szegény dédikéjék, ha ezt látnák!

2012. nov. 11. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

" Buli leáll ugye. Mindenki csak sír meg szomorkodik. Aztán egy részeg hülye feláll egy asztalra és elkiabálja magát, hogy "Mulassunk! Ne búsuljon aki él!"

Ne haragudjatok, de szerintem ez így olvasva k*rvanagy:D Angol humorú vígjátékokban tudok elképzelni egy ilyen jelentet.

2012. nov. 12. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!