Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megvenni vagy inkább kölcsönöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvenni vagy inkább kölcsönözni érdemes az esküvői ruhát?

Figyelt kérdés
Árban kb egyformák, csak sokan mondják, hogy ha megveszem mit csinálok vele utána?

2012. nov. 11. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom azért olcsóbb venni,mert tisztítás vasalás meg a gond,hogy bármikor leöntheti pörkölttel vagy üdítővel nem lehet jó érzés.
2012. nov. 11. 12:56
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
A szalonok kiárusítanak év végén és eladják a ruhákat.Én 40.000-ért vettem az enyémet.A kölcsönzés 100.000 lett volna és nem mindegyik ruhának az átalakítását vállalták az alakomra,a saját ruhámat pedig úgy varrták át,mintha rám tervezték volna.Rengeteget spóroltam vele és nem percre sem voltam ideges,hogy mi lesz,ha leöntöm és időben vissza kell vinnem és nem hogy véletlenül leszakadjon róla bármilyen díszítés is.Nekem jobban megérte,hogy megvettem.
2012. nov. 11. 13:06
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :) és ti hol vettétek a ruhákat? :) olyat szeretnék aminek nagy szoknyája van
2012. nov. 11. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

de aranyosak vagytok,hogy mindenki fel lett pontozva:-)

én Debrecenben vettem,egy kis eldugott boltban. a fő utcán sokkal huzosabb arak mellett dolgoztak. de neten is érdemes körülnézni,ha talasz a megyètekben egy csini ruhát, biztos van lehetőség felprobalni,és magánszemélytől sokszor olcsóbb:)

2012. nov. 11. 13:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Párom húga 40 ezerért varratta a ruhát, mindennel együtt. Kölcsönözni minimum 80 lett volna.
2012. nov. 11. 15:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is vettem, 55 ezer volt "Irinánál" (keress rá kész rajongói klubja van már:). Gyönyörű volt a ruha, rám varratták, új volt és módosíthattam rajta, ahogy nekem tetszett. Árához képest jó volt a minősége, nagyon tetszett mindenkinek. Nem tervezem eladni, jó érzés, hogy megvan emlékben. Ha lesz lányom használhatja a szalagavatóján :). És nagyon jó volt, hogy nem kellett rá vigyázni, és nem kellett visszavinni.
2012. nov. 11. 19:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Én a Tidebuy.com-on vettem. És akkora volt az alja, hogy az utolsó előtti üzletben már azt bizonygatták, nem létezik ekkora abroncs, mint ami nekem kell. De jellemző, hogy csak a köcsög magyar mentalitás nyilvánult meg, mert érdekes módon az e-bayen sokkal-sokkal nagyobbakat is árulnak. Na, aztán végül akadt az egyik üzletben. Na, ott viszont kedvesek voltak. Hú, de utáltam az egészet, nem véletlenül egy darab üzletbe nem próbáltam menyasszonyi ruhát.
2012. nov. 11. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Attól függ hol veszed!

Mikor én néztem az esküvői ruhámat akkor 2 szalonnál többe került volna a bérlés, mint ha megvetted volna.

A többinél fordított eset volt.

Én kölcsönöztem mert később, mit kezdjek a ruhával, vagy eltudom adni, vagy nem.

Mindenképp járj utána, mert az előbb leírtak miatt becsapós.

2012. nov. 12. 15:43
 19/20 A kérdező kommentje:
itt a környéken csak 1 jó szalon van, viszont elég drága, megvenni meg csak Pesten tudnám, mivel még az van legközelebb. Ott az Ázsia centerbe néztem, de ott is húzós árak vannak :S de így is lehet az éri meg jobban, mert kb ugyanannyi mint a bérlés lenne... vagy varratni kéne, de hol?
2012. nov. 13. 12:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia. Én apródón vettem, 30-ért, ékszerrel, abronccsal együtt, és gyönyörű. Sokkal olcsóbb volt mint bérelve, mert fűzős, habos-szoknyás ruha, 80 alatt nem állt volna meg, így viszont el tudom most adni, és némileg visszajön az ára.
2012. nov. 13. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!