Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a meghívóról?
Figyelt kérdés
Képeslapnál kicsit nagyobb méretű kártya, 2 oldalára nyomtatva:
Tesóm grafikus. Ha egy átlagos grafikusnak elmondod, mit akarsz a meghívóra, milyen stílusban, akkor nem egy ilyen olcsó munkát dob össze. Tudni fog ajánlani motívumokat, tudni fogja, hogy milyen és hány fajta betűtípust lehet használni, mi legyen kiemelve, milyen színű legyen.
Ez itt olyan, mint egy suli projekt.
2012. nov. 10. 22:54
32/41 A kérdező kommentje:
Tesódnak van honlapja, utolsó?
2012. nov. 11. 00:44
33/41 anonim válasza:
nekem nem jön be. túl színes. a hagyományos verziókat jobban szeretem...
2012. nov. 11. 07:29
34/41 anonim válasza:
Itt egy hasonló szinezésü és nem szokványos meghivó:
Jajj, ezt az ocsmány, igénytelen kínálatú Meghívóbörzét miért kell nyomni? Annyira süt le róluk, hogy akik ezeket csinálják, életükben rá se szagoltak semmiféle grafikai tanulmányokra, az egész egy förtelem.
2012. nov. 11. 11:31
37/41 A kérdező kommentje:
Na az a 'hasonló színű' szerintem förtelmes. A Monotype Corsiva betűtípust bárhol felismerném pedig nem vagyok valami jártas a szövegszerkesztésben, annyi meghívón láttam, halálosan unalmas és túlhasznált.
Amúgy köszönök minden véleményt, most beszéltem az ismerősömmel és meg fogom neki mutatni ezeket a válaszokat. Kérte, hogy adjak neki még egy esélyt (eleve ő ajánlotta hogy megcsinálja, grafikusnak tanul és kéne a portfóliójába). Úgyhogy belementem, ha a következő se jó akkor rendelek valahonnan egy profit (noha nekünk nem igazán tetszenek ezek a dobozos meg mindenféle megoldások, mi csak egy képeslapféle kis kártyára gondoltunk).
2012. nov. 11. 11:55
38/41 anonim válasza:
Nézd, szép modern kártyameghívók, magyar szolgáltatóktól:
[link] (itt a színek-betűk nagyon szépek együtt szerintem)
Szerintem is a fekete túlzott használata nem jó és valahogy nekem a minta aránya túl nagy a kártya méretéhez. Nem elég finom. A modern is lehet sokkal letisztultabb, biztosan tud ennél szebbet is az ismerősöd, csak próbálkozni kell még, úgyis azzal fejlődik az ember.
2012. nov. 11. 19:54
40/41 anonim válasza:
Szépnek szép, de ez nekem vmiért nem esküvői... nem elég ünnepélyes hozzá (még mielőtt vki megkérdezné, én sem a fehér alapon arany betűs, piros virágos, gyűrűs-pezsgőspoharas variáció híve vagyok).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!