Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a meghívóról?
Figyelt kérdés
Képeslapnál kicsit nagyobb méretű kártya, 2 oldalára nyomtatva:
nekem a rózsaszín nem jön be. Fehér jobb lenne szerintem.
2012. nov. 10. 18:27
22/41 anonim válasza:
Sajnos nekem sem tetszik. Gondolom ti csináljátok otthon a meghívókat nem rendelitek, ezzel nincs semmi baj, csak már így is nagyon "szövegszerkesztősre" sikerült, kicsit összecsapotnak látszik.
A betűtípust én tuti megváltoztatnám és más színkombináció sokkal jobb lenne.
A másik, hogy nagyon rossz helyen van (véleményem szerint) az elérhetőség (e-mail,telószám). Ha szerepeltetni akarjátok a meghívón, akkor ne legyen ennyire központi helyen.
Nagyon sok boldogságot!
2012. nov. 10. 18:39
23/41 anonim válasza:
Persze fehér fekete kerettel na az tényleg a gyásztávirat lenne.
2012. nov. 10. 18:41
24/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, elég egybehangzóak :) Biztos nekem fura az ízlésem hogy szerintem nem rossz :D Nem mi csináljuk amúgy, hanem egy ismerős aki elvileg ért ezekhez... nem volt konkrét ötletünk úgyhogy mondtuk hogy tervezzen valamit azzal a szöveggel meg idézettel. A szöveg egyébként tök sztenderd, én is interneten találtam, nem vagyok valami járatos abban hogy mit kell ilyenkor írni. De akkor majd utánanézek, köszi a tippeket!
2012. nov. 10. 18:45
25/41 anonim válasza:
Borzalmas,semmi elegancia.
2012. nov. 10. 18:56
26/41 A kérdező kommentje:
Azt még hadd kérdezzem meg, hogy ezek szerint ha nem cirkalmas a betűtípus és nincs mindenen gyűrű/galamb/szív, akkor már "szövegszerkesztős" és "nem elegáns"? Nem kötekedésből, hanem tényleg kérem hogy erősítsétek meg, mert ez jött le a válaszaitok alapján, noha nekem soha nem jutott eszembe, sőt szeretem a formabontó dolgokat (attól még lehet hogy amit linkeltem az tényleg nem az igazi, de cirkalmas szívecskés aranyozott izét nem szeretnék akkor sem)...
2012. nov. 10. 19:07
27/41 anonim válasza:
Nekem is szórólap jutott eszembe róla. Tényleg nem elegáns egyáltalán. Nem kell aranyozottnak lenni, meg szívecskésnek lenni, máshogy is lehet elegáns. Jó oldalakat linkeltek, nézz szét. És én a helyetekben rászánnék valamivel több pénzt a profi meghívókra, mint egy ismerős által összekotyvasztott valamire. Úgy látom, csak vacsorát akartok, akkor biztos nem sok meghívott lesz. Nem lenne nagy tétel.
2012. nov. 10. 21:04
28/41 anonim válasza:
A betütipusnak nem kell cirkalmasnak lennie, de ne a megszokott, alapbeállitás legyen, hanem valami kicsit különlegesebb - akár kézirásszerü, esetleg dölt betük vagy valami nem teljesen hétöznapos.
A gyürü/szív/galamb szerinten sem szükséges, de a vastag fekete kunkor kimondottan nyomasztó. Valami finomabb, vékonyabb vonalakból álló, és valamit kifejezö diszítés illene a lapra. Az alapszin meg ne legyen rózsaszin, lila, fekete, hanem valami pasztellszin.
2012. nov. 10. 21:54
29/41 anonim válasza:
A betűk szerintem nagyon is rendben vannak, azokon én nem változtatnék. A színek ízlés dolga, ha Nektek ez tetszik, akkor legyen ez. :)
Ami viszont szakmai észrevétel: az egész "eldől", nem tudok rá jobb szót. :) A nagy, vaskos fekete minta miatt túlságosan lent van az egésznek a súlypontja, aránytalanul hangsúlyos, elnyomja a szöveget. Ezekhez a vékonyka, egyszerű betűkhöz valami hasonló vonalvezetésű, de vékonyabb, törékenyebb minta illene, ez így borzasztó ormótlan.
2012. nov. 10. 22:10
30/41 anonim válasza:
Visszaszívom, most néztem a hátlapot. :D A betűk mégsem jók így, mert túl sokfélét használtok. Egy ilyen stílusú meghívónál ez már túlzás. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!