Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha tetszik legjobban az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
1. ruha:
2. ruha:
3. ruha:
4. ruha:
2012. nov. 7. 16:28
11/49 anonim válasza:
4. (Csak nem tudom hogy ezt hányas melltartó mérettől lehet hordani... Nem tudja valaki? )
3.
1.
2.
12/49 anonim válasza:
2. Az összes többi felejtős, de ez annyira ízlés kérdése! Azt válaszd, amelyik neked és a párodnak is tetszik, marhára nem számít, mit mondanak itt vadidegenek! :-)
Sok boldogságot!
14/49 anonim válasza:
a 4. a legszebb
utána az első
és holtverseny a 2 és 3.közt
15/49 anonim válasza:
Szerintem a 3-as és a 4-es a legszebb.:)
17/49 anonim válasza:
3 :) egyszerűen azért, mert szeretem az ilyen szabású esküvői ruhákat, amik kicsit csípő alatt kezdenek el szélesedni.
18/49 anonim válasza:
3. Nekem ez tetszik a legjobban! :)
A többi nem tetszik... :S
19/49 anonim válasza:
Alapvetően nekem nem tetszenek a pánt nélküli ruhák.
Az 1. és a 2. tetszik, talán az 1. jobban. A 3. baromi ronda, a 4. sem túl szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!