Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan aki nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nem volt szerelmes a párjába, mégis hozzáment?

Figyelt kérdés
Mi volt az indok amiért mégis hozzámentél? Meddig voltatok együtt?
2012. nov. 7. 10:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, nem tudnál nélküle élni, akkor menj hozzá. A rózsaszín ködös szerelem meg tényleg elmúlik, van amikor előbb van amikor később, de holtomiglan-holtodiglan tuti nem tart. Attól még lehettek boldogok, mert más hosszan tartó érzések veszik át a helyét.
2012. nov. 7. 21:49
 32/37 anonim ***** válasza:
90%

Nem feltétlenül boldogtalan egy házasság, ami nem csupa rózsaszín köd! Hülyeség hogy csak szerelemből lehet házasodni. Mi férjemmel évek óta vagyunk együtt. Köztünk erős szeretet van, és nem lángolás. Sosem volt lángoló vörös szerelem, de Ő a legkedvesebb az életemnek, ha meghalna kiszakadna a lelkem egy darabja, és sosem lennék teljes. Halljuk egymás gondolatát, érezzük mire vágyik a másik, megvéd, és felvidít ha sírok megölel, és vigasztal.

Mellesleg: Az emberek nem azért válnak, mert nem szeretik egymást, hanem azért mert a másik hibáit nem képesek elfogadni, a magukét meg rákényszerítik, hogy elfogadja a másik!! Az emberek elfejetik a feltétlen szeretetet és törődést, mert túlságosan önzőek. ennyi.

2012. nov. 8. 11:46
 33/37 anonim ***** válasza:

Egy kérdés: Akik nem szerelemből, hanem kb. barátságból házasodnak - ahogy az előző írta, nincs "lángolás" ott milyen a szexuális élet?

Csak kíváncsiságból.

2012. nov. 8. 12:40
 34/37 anonim ***** válasza:
64%

5ös válaszoló!Te mekkora észlény vagy!Biztos sok-sok komoly kapcsolatod volt már.Tudod, ezek az öszinte érzések, a tiszta szeretet, a ragaszkodás! Nem a "szerelem",ami elúlik max. 2 év múlva! Abból lesznek a z elvált szülők, mert ha egyszer elmúlik a szerelem, akkor jönnek rá, hogy már nincs is semmi jó a másikban.Aki eleve nem volt elájulva a nagy szerelemtől,az pontosan tudta, hogy mit vállal, épp ezért nem csalódik!

Persze,minden tök jó lenne, ha úgy lenn, mint a tündérmesében.Higgyetek is csak ebben kis 17 évesek... ... ...majd koppantok

2012. nov. 8. 17:38
 35/37 anonim ***** válasza:
23%

"Tudod, ezek az öszinte érzések, a tiszta szeretet, a ragaszkodás! Nem a "szerelem",ami elúlik max. 2 év múlva! "

Ragaszkodni a kutyák szoktak... az emberek általában kötődnek egymáshoz. Egyébként a baráti szeretetből meg a ragaszkodásból a büdös életben nem lesz értelmes házasság. Az 5-ösnek nagyon is igaza van.

2012. nov. 8. 18:49
 36/37 anonim ***** válasza:
70%
Hát nekem volt egy párom, aki iránt hasonló langyos, baráti érzéseket tápláltam, ott volt a szeretet, kötődés, ahogy egyesek írták. Viszont a szex nekem sose ment. Akik írták, hogy eleve nem is voltak szerelmesek a párjukba, hogy képesek vele ágyba bújni? Nekem ehhez nincs elég erős gyomrom... Kb. 1 évig voltam vele, majd szakítottam, mert a puszta baráti, testvéries, bajtársias érzés nem lehet egy házasság alapja. Testvéries érzéseket táplálni a házastársam iránt? A gondolat is hátborzongató.... Teljesen más az, ha úgy mész valakihez hozzá, hogy a kapcsolat alapja a szerelem és az alakul át erős kötelékké, összetartozás tudattá mint az, hogyha eleve nem is voltál belé szerelmes soha. Igen, a lángolás tényleg elmúlik egy idő után, de mindig is benned lesz, hogy a férjed, életed párja különleges személy és sokkal erősebb lesz a kötődésed iránta mintha nem is lettél volna szerelmes soha. Bocsánat, de szerintem maga az agyhalál, ha valaki ilyen kompromisszumra képes, hogy eleve belemegy egy olyan kapcsolatba, ahol nincsen szerelmi vonzalom. Komolyan sajnálom az ilyen embereket, akik hozzámentek valakihez szimpátia alapon, ahelyett, hogy kivárták volna azt, hogy olyan kapcsolatban lehessen részük, ami kölcsönös szerelmen, később az abból kialakult erős kötődésen alapul.
2012. nov. 9. 12:38
 37/37 anonim válasza:
49%
Ne menj férjhez ha nem szereted a párod, válás lesz a vége, vagy unalmas élet, megsínleni pedig a gyermekeitek fogják.
2012. nov. 12. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!