Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal házasok (első házasság) -nál mien támogatást kaphatnak és kb. mekkora összeget?
Figyelt kérdés
Nem tudom számít-e de van saját házunk teljesen tehermentes!2012. nov. 6. 10:15
11/19 anonim válasza:
Nem kaptok semmit! Mire fel? A kis fa*om nem kéne? Az eszem megáll, hogy ebben az országban mindenkinek minden kell, de dolgozni egyik sem akar. Le kellene már szállni a magas lóról és nem az adófizetőket pumpolni állandóan.
12/19 anonim válasza:
Ennyi lehurrógó ember... Igen is van támogatás fiatal házasoknak. Pl.fiatal házasok átmeneti ottona,igaz ez csak átmeneti,de x évig akkor is van hol lakni azt hiszem,nem vagyok bent biztos,hogy a lakbért ami jelképes visszakapják amikor lakást vesznek!Ne hurrogjatok le mert nem tudom,ebben szerencsére nem vagyok érintett. A másik tám.letelepedési támogatás. Mi 300.000 ft-ot kaptunk,mert itt telepedtünk le.
13/19 anonim válasza:
Dius:
Saját házuk van, milyen átmeneti otthonról beszélsz?!
14/19 anonim válasza:
Tudsz olvasni? Saját házuk van!!!!
Amúgy meg szuper, letelepedési támogatás...
Aki viszont itt él, jobb, ha tudod, hogy SEMMIT sem kap!
15/19 anonim válasza:
Csak általánosságban írtam,mert sokan lehurrogták a kérdésed.
16/19 anonim válasza:
Mien...??? egy ly nem maradt ki véletlenül?
Semmit! Azt hiszed dobálják utánad a pénzt, csak mert házas vagy? :)
17/19 anonim válasza:
Hát ezen a kérdésen jót röhögtem...
18/19 anonim válasza:
14. válaszoló!
Szerintem a letelepedési támogatáson ne legyél felháborodva, nem külföldről bejövő emberek kapják, hanem vannak bizonyos apró települések, amik ezzel próbálják úgymond megfogni az embert, fenntartani a település lélekszámát, hogy letelepedési támogatást ad annak ,aki ott vesz házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!