Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fiatal házasok (első házasság)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal házasok (első házasság) -nál mien támogatást kaphatnak és kb. mekkora összeget?

Figyelt kérdés
Nem tudom számít-e de van saját házunk teljesen tehermentes!

2012. nov. 6. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem kaptok semmit! Mire fel? A kis fa*om nem kéne? Az eszem megáll, hogy ebben az országban mindenkinek minden kell, de dolgozni egyik sem akar. Le kellene már szállni a magas lóról és nem az adófizetőket pumpolni állandóan.
2012. nov. 6. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
11%
Ennyi lehurrógó ember... Igen is van támogatás fiatal házasoknak. Pl.fiatal házasok átmeneti ottona,igaz ez csak átmeneti,de x évig akkor is van hol lakni azt hiszem,nem vagyok bent biztos,hogy a lakbért ami jelképes visszakapják amikor lakást vesznek!Ne hurrogjatok le mert nem tudom,ebben szerencsére nem vagyok érintett. A másik tám.letelepedési támogatás. Mi 300.000 ft-ot kaptunk,mert itt telepedtünk le.
2012. nov. 6. 14:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Dius:

Saját házuk van, milyen átmeneti otthonról beszélsz?!

2012. nov. 6. 15:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz olvasni? Saját házuk van!!!!

Amúgy meg szuper, letelepedési támogatás...

Aki viszont itt él, jobb, ha tudod, hogy SEMMIT sem kap!

2012. nov. 6. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Csak általánosságban írtam,mert sokan lehurrogták a kérdésed.
2012. nov. 6. 15:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mien...??? egy ly nem maradt ki véletlenül?

Semmit! Azt hiszed dobálják utánad a pénzt, csak mert házas vagy? :)

2012. nov. 6. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen a kérdésen jót röhögtem...
2012. nov. 6. 18:06
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

14. válaszoló!

Szerintem a letelepedési támogatáson ne legyél felháborodva, nem külföldről bejövő emberek kapják, hanem vannak bizonyos apró települések, amik ezzel próbálják úgymond megfogni az embert, fenntartani a település lélekszámát, hogy letelepedési támogatást ad annak ,aki ott vesz házat.

2012. nov. 7. 13:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Gyökerek :D
2013. szept. 21. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!