Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fényképes ültetőkártya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fényképes ültetőkártya?

Figyelt kérdés
Volt valamelyikőtöknek ilyen?láttatok már?a nevek helyett a kártyán a vendég fotója lenne.szerintetek?soha nem láttam még ilyet..fotókat szereznék,persze ez a vendégek előtt titok lenne.

2012. nov. 5. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Még nem láttam, de szerintem tök jó ötlet, ha sikerül jó fotókat szerezni!
2012. nov. 5. 21:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök jóóóó! Én nagyon ötletesnek találnám.
2012. nov. 5. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Már eleve az ültetőkártyák...fú, de utálom.
2012. nov. 5. 21:08
 4/12 A kérdező kommentje:
nem mondjátok????de jó!:)féltem a válaszoktól..kicsit sok lesz,mert 180 vendég van,de időm,mint a tenger..:)akkor szerintetek csak simán kis méretben a kép valam"hurkapálcára" rátűzve,vagy kellene a név is mellé.mondjuk csak megismerik magukat az emberek nem?
2012. nov. 5. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdemes a nevet is ráírni, mert így azok is tudják, ki kicsoda, akik addig nem ismerték egymást.
2012. nov. 5. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy javaslat: Színes helyett inkább fekete-fehér, vagy szépia árnyalatban nyomtassátok majd ki a kártyákat. Csak azért jutott eszembe, mert pl. nekem sosem tetszenek a rólam készült fotók, de a fekete-fehér segít elrejteni néhány "hibát" :) Meg szerintem elegánsabb is :)
2012. nov. 5. 21:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi!Én is ilyesmire gondoltam,de akkor tényleg írok rá/mellé neveket is.:)
2012. nov. 5. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
zászlócskának csináld meg szerintem, fogpiszkálóra és valamibe beleszúrni. valami mini méretű virágos dologba pl.
2012. nov. 6. 10:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Ötletnek nem rossz,csak kicsit kockázatos.Akkor nincs gond,ha közösségi oldalról szedsz le,saját maga által feltett képet.Valószínüleg,azon tetszik magának.Akkor lehet sértődés belőle,ha mástól kérsz az illetőről képet és az esetleg nem tetszik neki.Több olyan ismerősöm is van,aki szinte minden róla készült képet dugdos,mert nem tartja magát fotogénnek.Ha egy ilyen kép kerül ki egy megterített asztalra,ahol minimum az asztaltársaság látni fogja,az nem biztos,hogy pozitív lesz a szemében.Feleslegesen pedig senkit nem bántanék meg.
2012. nov. 6. 11:06
 10/12 A kérdező kommentje:
hát nagyrészt fent van mindenki közösségi oldalakon,csak az idősebb korosztály nem,de róluk szerzek képet.nem tudom ,hogy kellene,gondoltam a zászlókra is,de azok nagyon picik nem?
2012. nov. 6. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!