Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemlik, hogy ott legyenek?
Végig olvastam a sok kommentet, és elég jót kacagtam a "veszekedésen"
Na nekem ez a helyzet az exemnél volt, persze nem esküvő hanem szimpla hozzáállás terén. Tehát az én szüleim úgy kezelték a srácot, mint engem. Segítettek neki, nálunk volt sokat, sötöbö. Exem szülei meg legszívesebben fejbelőttek volna engem, mert én "tönkreteszem" a drági fiacskájukat.
Én azt tanácsolom neked, hogy ha vagytok valamilyen szinten normális viszonyban a leendőd szüleivel, akkor próbáld meg megbeszélni, hogy kellene egy kis segítség, 1-2 tálca süti, esetleg egy pezsgő, bármi.
Mindenesetre azt az opciót ne válaszd, hogy nem hívod el őket. A nagy napot elrontani nem fogják tudni, hisz Ti lesztek a középppontban. Próbálj meg beszélni az előbb említett szüleivel, ha meg kudarcba fullad az egész, ne vegyél róluk tudomást, csináljátok tovább az egészet, és majd koppannak akkor, ha majd nekik kell segítség.
Köszöntem. Egy leányzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!