Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemlik, hogy ott legyenek?
Nem értitek, hogy nem az a bajuk, hogy nem fizetnek?
Az a gond, hogy semmiből nem szeretnék kivenni a részüket.
Az egésznek más hangulata alakul ki, amikor a család KÖZÖSEN szervezkedik és örül a nagy napnak.
Azért egy sütemény sütés, kedves gesztus volna és nem is nagy feladat. MÉgis csak a fiukról volna szó.
Nekem is rosszul esne, ez egyértelmű!
Másrészről a villanegyedben laknak, NEM ELVÁRÁS, csak érthetetlen, hogy ha anyagilag jól állnak, miért nem támogatják, NEM ŐT, a fiukat!!!
De persze nem kötelező, viszont én a gyerekemet mindenben támogatnám,úgy ahogy csak tudom! Számomra is szokatlan ez!
Figyelj,ebben ne te dönts,hanem a párod.
Nálunk ugyanez van,csak én vagyok ilyen szülőkkel megáldva.
Párom szülei saját gyerekükként szeretnek engem is kb,segitenek ahol tudnak.
Én szüleim évente egy illemlátogatás amikor megnézik hogy élek-e még és ennyi.
Esküvőre meg se hivtam őket,megmondtam hogy nem érdekel,nem fogják elrontani azt a napot.
Nagyszüleim ott lesznek és kész.
(anyagilag nem segit senki,nincs rá szükségünk szerencsére,de szeretetet csak párom szüleitől,én nagyszüleimtől kapunk,nem vagyok hajlandó olyat meghivni aki le se ...)
N
"ugye nem gondolod, hogy nem mennek oda a fiúk esküvőjére?"
Nem fiúk esküvője lesz, hanem egy fiú és egy lány esküvője, amint az a kérdésben olvasható. Amire te gondolsz, az a "fiuk". Nem ártana megjegyezni, mert elég vicces dolgokat bírtok így írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!