Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemlik, hogy ott legyenek?
Egyszerű a válasz. 21 évesen nem kell férjhez menni. Főleg nem ha ennyire gáz már most a kapcsolat a fiú szüleivel. Emlékezz majd vissza mikor válsz, arra amit mondtam. Most tanulnod kéne, dolgoznod, járni a világot, élni. Nem házasodni, ovis vagy még, a hozzáállásod is ezt tükrözi.
2012. nov. 4. 17:16
Ha szeretik egymást miért ne házasodjanak össze? Nehogy már a szülők döntsenek ilyenben,mert most arra céloztál!Nem az őskorban vagyunk!Mi az,hogy még nem felnőtt? Ha képesek voltak meghozni egy ilyen döntést él eldönteni,hogy együtt akarnak lenni az egyáltalán nem felnőttes!Á dehogy!Meg persze gondolom nem varázsolt magának pénzt a kérdező,mert nemcsak az ő szülei,hanem Ő is beszáll a költségekbe!Szóval,ha szerinted ez gyerekes,akkor te talán más bolygón élsz!
2012. nov. 4. 18:03
Utolsó én teljesen egyetértek a 11/12.-sel. Baromi gyerekes a hozzáállása.
Gondolom az időpontot helyszínt tudják akkor ugye nem gondolod, hogy nem mennek oda a fiúk esküvőjére?
2012. nov. 4. 18:19
Ha nem hívod meg őket,úgyis te leszel a bűnbak.Ne engedjétek,hogy beleszóljanak ott bármibe is.
2012. nov. 4. 18:22
Írtad, hogy tudnál még miről mesélni. Mesélj, mert akkor lesz teljes a sztori! Vőlegényed mit szól hozzá? Ezt is fontos lenne tudni.
2012. nov. 4. 18:34
Mi van ha úgy gondolják, hogy a te szüleid fizetik az esküvőt ők pedig majd nászajándékkal támogatnak. Mondjuk elég nagy elvárásaid vannak már 21 évesen.
2012. nov. 4. 18:37
Kulcs szavaidból kiindulva h
2012. nov. 4. 18:50
Kulcsszavaidból kiindulva ha most egy baba miatt házasodtok össze akkor én is lehet jobban örülnék ha arra tennének félre nem felesleges esküvői flancra költenének. Esküdni lehet takarékosan is.
2012. nov. 4. 18:51
én a völegényemmel és a szüleimmel álljuk a teljes esküvőt...párom szülei ugyan anyagilag...hát mondjuk, hogy nem tudnak (de nem is akarnak, az alkoholista apukának fontosabb a pia, minthogy kifizesse a fiára rákényszeritett hitelt...stb...szóval hagyján, hogy nem segítenek, de még hátráltatnak is minket...) támogatni, de semmi mással sem...sőőőt...egy jó szóval sem...mert én ugye csak átb*szom a fiát (sajnos szó szerint ezt mondta) és különben is halasszuk el az esküvőt stb...mégsem, eszem be se jutna nem meghívni őket...pedig még megünnepelni illetve koccintani se voltak hajlandóak velünk, mert hogy anyumék egy nappal hamarabb tudták meg, mint ők (személyesen akartuk nekik is elmondani...)...bár soha, de soha nem hagynám, hogy beleszoljanak (nem is teszik...), de meg fogjuk hívni őket....a páromnak iszonyatosan rossz így is ez az egész, hát ha még ott se lennének...még nekem is égő lenne a rokonaim előtt....inkább elviselem őket egy éjszaka, pláne hogy nem kell különösebben foglalkozni velük...de soha nem jutna eszembe, hogy ne legyenek ott...
24L
2012. nov. 5. 09:43
Csak akkor lehetnek ott a saját fiuk esküvőjén,ha fizetnek?Mi az,hogy plusz költség?Ők alap,a többi rokonság a plusz költség.Megérdemlik-e?Felnevelték a vőlegényedet,szerinted megérdemlik?Ne nézd már ennyire anyagi szempontból ezt a napot,a pénzen kívül van egy csomó minden más is a világon.A szervezésbe ne engedj beleszólni senkit,de csak azért kizárni a gyerekük esküvőjéről a szülőket,mert nem adnak bele a költségekbe,gyomorforgató.
2012. nov. 5. 09:53
Kapcsolódó kérdések: