Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy nez ki, eskuvo lesz. Mit szoltok?
A parommal 3 eve vagyunk egyutt. Fel eve egyutt lakunk. Minap megkert, hogy lepjek fel a facebookjara, hogy vmi infot amit elkuldott egyik baratja neki, diktaljam le. Akkor vettem eszre, hogy a baratjaval nem csak az uzleti dolgokrol beszelgettek, hanem irta neki a parom, hogy jovoben lagzizunk, keszuljon, varjuk. Engem nagyon meglepett a dolog, mert mostanaban nem igazan beszelgettunk errol. 2 eves evfordulonkra gyurut kaptam tole, eljegyzes meg nem volt. Szerintetek nem tul korai? Nekem nem, csak tudom elore, hogy megszolnak majd a korunk miatt.
23/F,19/L
Én inkább azt mondanám, hogy jól elbalgáskodtad az egésznek a varázsát azzal, hogy olyat is elolvastál, ami "nem rád tartozik".
Egyébként ti tudjátok, hogy korai-e. Ha tanul még valamelyikőtök, akkor én azért még annak tartom, ha viszont anyagilag független életet éltek már és eltudjátok tartani magatokat, akkor éppen miért ne. Én nem házasodnék/házasodtam volna 19 évesen, azt tudom.
Gyűrűt kaptál, de eljegyzés nem volt. Itt bukott el a dolog szerintem, mert lehet, hogy a barátod mégis annak szánta.
Mellesleg innen üzenném, hogy eljegyzés előtt csak úgy gyűrűt adni egy lánynak hatalmas pofátlanság.
tegnap 21:44
persze persze....itt minden válaszadó tökéletes életet él ;)
A lánykérésnél elhangzik a "Leszel a feleségem?" vagy ezzel egyenértékű kérdés.A házasság két ember döntése.A gyűrű átadása azzal a szöveggel,hogy téged választottalak,nem lánykérés,ez a saját terület körbevizelése.A párod anélkül terjeszti másoknak,hogy esküvő lesz,hogy téged megkért volna.Ez önteltségre vall és egy kicsit sem szimpatikus.
A te dolgod,hogy így is hozzá mész-e.Hogy megszólnak?Ez miért fontos,hiszen te maximálisan biztos vagy magadban,akkor mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!