Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ugy nez ki, eskuvo lesz. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy nez ki, eskuvo lesz. Mit szoltok?

Figyelt kérdés

A parommal 3 eve vagyunk egyutt. Fel eve egyutt lakunk. Minap megkert, hogy lepjek fel a facebookjara, hogy vmi infot amit elkuldott egyik baratja neki, diktaljam le. Akkor vettem eszre, hogy a baratjaval nem csak az uzleti dolgokrol beszelgettek, hanem irta neki a parom, hogy jovoben lagzizunk, keszuljon, varjuk. Engem nagyon meglepett a dolog, mert mostanaban nem igazan beszelgettunk errol. 2 eves evfordulonkra gyurut kaptam tole, eljegyzes meg nem volt. Szerintetek nem tul korai? Nekem nem, csak tudom elore, hogy megszolnak majd a korunk miatt.

23/F,19/L

2012. nov. 4. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%

Én inkább azt mondanám, hogy jól elbalgáskodtad az egésznek a varázsát azzal, hogy olyat is elolvastál, ami "nem rád tartozik".

Egyébként ti tudjátok, hogy korai-e. Ha tanul még valamelyikőtök, akkor én azért még annak tartom, ha viszont anyagilag független életet éltek már és eltudjátok tartani magatokat, akkor éppen miért ne. Én nem házasodnék/házasodtam volna 19 évesen, azt tudom.

2012. nov. 4. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Ha neked nem korai, nincs miről beszélni, együtt laktok, tudjátok ez mivel jár és ha megvagytok akkor ne érdekeljen ki mit mond. Bizonyítsátok be, hogy nem úgy lesz az. Én 22 vagyok és most lesz az esküvő, az unokatesóm 21 éves és fél éves a babája, remekül megvan az egész család, mondjuk mi már 5 évesek vagyunk. Az érettség nem korfüggő. A rizikó meg a 30 éves pároknál is megvan, mivel semmi sem biztos.
2012. nov. 4. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
19%

Gyűrűt kaptál, de eljegyzés nem volt. Itt bukott el a dolog szerintem, mert lehet, hogy a barátod mégis annak szánta.

Mellesleg innen üzenném, hogy eljegyzés előtt csak úgy gyűrűt adni egy lánynak hatalmas pofátlanság.

2012. nov. 4. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
Nálad, valószínű még nem kaptál...szép dolog az irigység csak káros.
2012. nov. 4. 15:13
 5/11 csak1csajszi válasza:
52%
Miért lenne pofátlanság????Az én páromtól az 1 éves évfordulónkra gyűrűt kaptam,és nagyon örültem neki.. :)
2012. nov. 4. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Mert a gyűrű az egy gesztus. És teljesen egyértelmű jelentése van. Az irigységről annyit, hogy éppen elég ideje vagyok házas. És mielőtt még valamit kitalálnál, a férjem nagyon jó ember, és szeretem a feje búbjától a lábujja hegyéig.
2012. nov. 4. 21:44
 7/11 A kérdező kommentje:
A gyurut evfordulora kaptam, azt mondta ezzel karja kimutatni hogy engem valasztott. Leginkabb kiserogyurunek lehet nevezni vagy foglalogyurunek. Az eljegyzesi gyuru pedig a karikagyuru lesz. Szoval komoly szandekokat takar de nem eljegyzes volt, inkabb lanykeres.
2012. nov. 5. 09:50
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
23 19..nem életképes számok...fiatalok vagytok
2012. nov. 5. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

tegnap 21:44

persze persze....itt minden válaszadó tökéletes életet él ;)

2012. nov. 5. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:

A lánykérésnél elhangzik a "Leszel a feleségem?" vagy ezzel egyenértékű kérdés.A házasság két ember döntése.A gyűrű átadása azzal a szöveggel,hogy téged választottalak,nem lánykérés,ez a saját terület körbevizelése.A párod anélkül terjeszti másoknak,hogy esküvő lesz,hogy téged megkért volna.Ez önteltségre vall és egy kicsit sem szimpatikus.

A te dolgod,hogy így is hozzá mész-e.Hogy megszólnak?Ez miért fontos,hiszen te maximálisan biztos vagy magadban,akkor mi a gond?

2012. nov. 6. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!