Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 24 évesen fiatal menyasszonyna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen fiatal menyasszonynak számítok?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy 8 év együttlét után összeházasodunk a párommal. A környezetem még nagyon fiatalnak tart mindet ehhez, pedig az együtt töltött éveinkben sikeresen megküzdöttünk mindennel, s 5 éve együtt is élünk. Szerintetek is fiatalok vagyunk mi még ehhez? 24/L, 27/F
2012. okt. 30. 12:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Ki az a nagyon rendes aki lepontoz itt mindenkit?
2012. okt. 30. 13:45
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Jaj anyám megint ez a "diplomám is van és nem büfészak", ez már annyira, de annyira uncsi, hogy mindig mindenki a diplomája mögé bújik, meg a mögé, hogy nem "büfészak". Attól még lehet ostoba valaki az élethez, akármihez, mindegy mit végez el. Nekem is volt olyan csoporttársam, olyan ostoba volt szegény, mint egy marék molylepke, aztán mégis elbírta végezni az ELTÉN jogot, még az eredménye is jó lett, szóval ez nem sokat jelent, attól, hogy elvégzel egy egytemet, jó vagy a tárgyakból és levizsgázol belőlük, még lehetsz tök hülye minden máshoz.

Egyébként nem vagy fiatal menyasszony, "manapsági" mércével sem. Se öreg nem vagy se fiatal. Semmi különös.

2012. okt. 30. 13:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 25,5 évesen mentem férjhez, 9 évvel ezelőtt.

Szerintem ez a 24-30 közötti időszak kiváló erre, de egyetértek, hogy mindig egyénileg kell ezt nézni, nem lehet általánosítani.

Sok boldogságot!

2012. okt. 30. 14:25
 14/21 anonim ***** válasza:
62%

"24 évesen fiatal menyasszonynak számítok?"

Nem, de éretlennek igen.

Miért?

Mert ide jössz megkérdezni. Ennyi önbizalmad sincs.

2012. okt. 30. 15:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik legjobb barátnőm tavaly ment férjhez, és ő is és a vőlegénye is pont ugyanannyi idősek voltak, mint ti. Viszont ők nem is voltak még 8 éve együtt, csak 2 éve, de senki nem tartotta őket éretlennek, sőt én személy szerint talán a környezetemben levő legérettebb pár voltak, és tényleg egymáshoz valók. Tehát nem ez számít, szerintem 24 évesen teljesen normális férjhez menni, én is megtenném, ha meg lenne hozzá már az anyagi hátterem, és nem tanulnánk még mind a ketten.

23/L

2012. okt. 30. 15:38
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

Hogy menyasszony vagy ennyi idősen, abban semmi extra nincs. Rengeteg ismerősöm lett már 20 éves kora előtt menyasszony, de átlag a 20-23 év. Persze ha statisztikát kéne vezetni: kb. a 90% pár hónap után lett menyasszony, esküvő azóta sem volt, mert:

A) Már nincsenek együtt.

B) Már kb. 5 éve jegyben vannak.

A ti kapcsolatotok már elég komolynak mondható, mögöttetek van 8 év, és ebből fél évtizedet együtt éltetek. Így teljesen normális, hogy már meg akartok házasodni.

Van egy 24 éves ismerősöm, ő kb. pár hónapja menyasszony és alig egy éve van együtt a pasijával. Na, az korai, abból már most lesül, hogy semmi nem lesz.

2012. okt. 30. 16:08
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj, de szerintem nem számítasz annak.
2012. okt. 30. 17:33
 18/21 anonim ***** válasza:

Attól függ fejben kész vagy e erre, mert könnyen pár éves házasság lehet a dologból látványos befejezéssel.

De 8 év alatt azért kellően összeszokhattatok, ilyenkor azért már nem olyan nagy változás ha papírod is van a dologról, örök boldogságot, gyerekáldást!

2012. okt. 30. 17:52
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

igen, annak. most boldog vagy? :P

az én környezetemben a prolik házasodnak ennyi idősen, de te tudod...

2012. okt. 30. 18:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, te mégis hol élsz, hogy csak a prolik házasodnak 24 évesen?

Én is 24 évesen mentem férjhez, 2 barátnőmnek is idén nyáron volt, ők is 24 évesek, szerintem teljesen átlagos, nagyjából mindenki most kezd mozgolódni a környezetemben, sokaknak jövőre lesz.

Bár azt nem értem, hogy miért kell ezt itt megkérdezni, ennyire nem vagy biztos a dologban? Ha itt jött volna 30 válasz, hogy igen, fiatal vagy, akkor nem mész férjhez?

2012. okt. 30. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!