Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan aki kisgyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki kisgyermekes anyukaként szervezte meg az esküvőjét?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 08:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Szervezéstől nem is félek,csak a lagzitól igaz hogy kis esküvőnk lesz de lányom nagyon anyás,és visszahúzódó és félénk,és attól tartok hogy egész este rajtam akar lógni :)
2012. okt. 26. 19:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is féle ettől,meg a vascorától inkább.ott ugye én nem nagyon tudok vele foglalkozni,akkor valamelyik nagyszülő vagy nem is tudom .szeretnék egy bébiszittert,aki figyel majd rá,de akkor ő hol ülne a vacsoránál.nem merem a mamáékra bízni csak,mert ugye nem várhatom tőlük,h 100%ban rá figyeljenek,de viszont én sem tudok.az egész napos készülődésnél ugyanez..senki nem fog ráérni,én vele leszek persze,de szeretnék egy valakit,aki csak rá figyel,mert én tuti így leszek nyugodt.
2012. okt. 26. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!