Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért vonzó egy kisgyermekes...

Miért vonzó egy kisgyermekes apuka?

Figyelt kérdés

A férjem gyakran viszi sétálni az 1 éves lányunkat. Sűrűn megy vele játszótérre is.

Ilyenkor az anyukák szeretik körbe venni és láttam is már párszor, hogy legeltetik rajta a szemüket.

Tegnap a párom mesélte is, hogy egy anyuka kikezdett vele. Nyíltan rá is kérdezett a hölgy, hogy van-e párja a férjemnek.

2012. aug. 1. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mert sok anyukát elhanyagolnak, vagy épp már nincs is férje. Egy férfi aki vállalja a tettei következményét az minden esetben vonzó.
2012. aug. 1. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Én is nagyon népszerű szoktam lenni, amikor az unokaöcsémmel megyek játszótérre : )

Sőt, volt olyan is, hogy a 60 éves apámat (aki a nagyapa), őt nézték az unokaöcsém apjának.

A nők szeretnek, úgy látszik, vonzó perspektívákban gondolkozni.

2012. aug. 1. 14:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azok az anyukák, akik a játszótérre viszik a gyereküket, egész nap a kisgyerekkel vannak otthon. a játszótéren már jól ismerik egymást, kialakultak bizonyos klikkek. Képzeld micsoda felüdülés, amikor végre megjelenik egy pasi a játszótéren, aki még esetleg jó kinézetű, szimpatikus egyéniség is! Tudod, a változatosság gyönyörködtet. Ez erre az esetre is vonatkozik. Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy el akarják csábítani a férjedet. Ha tényleg egy szimpatikus egyéniség, nem csak a játszótéren van kitéve a csábításnak. eszedbe ne jusson féltékenynek lenni, de azért légy résen.
2012. aug. 1. 14:16
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Az én férjemet is próbálták már felszedni a játszótéren (: De engem is egy apuka...

Mi ezen csak nevetünk és persze jó érzés, hogy még mindig kelendőek vagyunk.

2012. aug. 1. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanazért, amiért a jegygyűrű is vonzza a nőket.

Ha egy nő látja a férfi kezén a jegygyűrűt, az azt jelzi, hogy egy másik nő már "jóváhagyta", talált benne olyan értéket, amiért érdemes volt hozzámenni.

A gyerekkel is így van. "Milyen gondoskodó apuka, biztos a mi gyerekeinkkel is ilyen lenne."

2012. aug. 1. 14:28
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Kötelességét teljesíti, nem csak az anyák feladata foglalkozni a gyerekkel.

Eszem ágába sem jutna kikezdeni egy kisgyerekes apukával. Az, hogy egy apuka van a gyerekével a játszótéren, számomra nem egyenlő azzal, hogy egyedülálló... Sokkal inkább tudom elképzelni azt, hogy az anya éppen hivatalos dolgot intéz, vagy főz otthon, vagy éppen e még kisebb gyerekét pelenkázza otthon, vagy utolsó hónapban van a következő gyerekükkel, és nem nagyon megy már le játszótérre a szülésig, stb... Milyen dolog már kikezdeni más férjével??!!! Talán egyedülálló kisgyerekes anyukák reménykednek, hogy a pasi is egyedülálló, de valahogy az ilyen nyomulásokat nagyon nem díjazom.

2012. aug. 1. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Ez itt is így van. 1 éves a fiam és gyakran néznek a nők, valamelyik még beszélgetni is leáll velem. Egyszer felajánlotta egy nő, hogy ő lenne a feleségem és a gyerekem anyja, de mondtam neki hogy már van.

Legalább tudom hogy gyerekkel is jól nézek ki :D

2012. aug. 1. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
mert a legtöbb pasi nem foglalkozik a gyerekével
2012. aug. 1. 14:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebből következik férfitársaim,hogy "bérbe kell venni" egy kisgyereket a rokonságból ,hogy jó eséllyel indulj elhanyagolt milfeket vadászni :D Hajrááá
2012. aug. 1. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nézd meg az Apró titkok c. filmet, abban vannak játszótéri anyukák és a film tökre reálisan elmeséli, hogy miért viselkednek így! Tényleg nézd meg!
2012. aug. 1. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!