Miért vonzó egy kisgyermekes apuka?
A férjem gyakran viszi sétálni az 1 éves lányunkat. Sűrűn megy vele játszótérre is.
Ilyenkor az anyukák szeretik körbe venni és láttam is már párszor, hogy legeltetik rajta a szemüket.
Tegnap a párom mesélte is, hogy egy anyuka kikezdett vele. Nyíltan rá is kérdezett a hölgy, hogy van-e párja a férjemnek.
Én is nagyon népszerű szoktam lenni, amikor az unokaöcsémmel megyek játszótérre : )
Sőt, volt olyan is, hogy a 60 éves apámat (aki a nagyapa), őt nézték az unokaöcsém apjának.
A nők szeretnek, úgy látszik, vonzó perspektívákban gondolkozni.
Az én férjemet is próbálták már felszedni a játszótéren (: De engem is egy apuka...
Mi ezen csak nevetünk és persze jó érzés, hogy még mindig kelendőek vagyunk.
Ugyanazért, amiért a jegygyűrű is vonzza a nőket.
Ha egy nő látja a férfi kezén a jegygyűrűt, az azt jelzi, hogy egy másik nő már "jóváhagyta", talált benne olyan értéket, amiért érdemes volt hozzámenni.
A gyerekkel is így van. "Milyen gondoskodó apuka, biztos a mi gyerekeinkkel is ilyen lenne."
Kötelességét teljesíti, nem csak az anyák feladata foglalkozni a gyerekkel.
Eszem ágába sem jutna kikezdeni egy kisgyerekes apukával. Az, hogy egy apuka van a gyerekével a játszótéren, számomra nem egyenlő azzal, hogy egyedülálló... Sokkal inkább tudom elképzelni azt, hogy az anya éppen hivatalos dolgot intéz, vagy főz otthon, vagy éppen e még kisebb gyerekét pelenkázza otthon, vagy utolsó hónapban van a következő gyerekükkel, és nem nagyon megy már le játszótérre a szülésig, stb... Milyen dolog már kikezdeni más férjével??!!! Talán egyedülálló kisgyerekes anyukák reménykednek, hogy a pasi is egyedülálló, de valahogy az ilyen nyomulásokat nagyon nem díjazom.
Ez itt is így van. 1 éves a fiam és gyakran néznek a nők, valamelyik még beszélgetni is leáll velem. Egyszer felajánlotta egy nő, hogy ő lenne a feleségem és a gyerekem anyja, de mondtam neki hogy már van.
Legalább tudom hogy gyerekkel is jól nézek ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!