Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdtétel el keresni a tökéletes ruhát?
igaz,én még nem tartok ott:)
de kb félévvel az esküvőm előtt én már nézném a ruhákat:)
én már elkezdenék keresgélni hogy melyik lenne az igazi :)
és jövőre igen,drágábbak lesznek sajnos:(
Kb 1 héttel miután gyűrű került az ujjamra :)
(rá 1 évre volt az esküvő)
Kb fél évvel előtte lett meg a tökéletes (télen egyébként is olcsóbbak ha venni akarod, 40-ért vettem meg olyat amihez hasonlót utána nyáron bérelni 90ért lehetett,következő nyáron -idén- 65-ért sikerült eladnom az enyémet)
hát én már nagyon rég nézegettem titokban, pedig még nem is volt gyűrű :) viszont amikor meglett a gyűrű, azonnal, hiszen már legális volt :)
júniusban volt az esküvő, én februárban foglaltam le a ruhát, de azt mondtam, legkésőbb március végéig keresgélek, ha esetleg addig nem találok megfelelőt, varratok.
Nekünk idén májusban volt az esküvőnk és a ruhát már fél évvel előtte lefoglalóztuk, mert sikerült olyan ruhát választani, aminek nagy keletje volt!
Volt egy menyasszony, aki csak a ruha miatt tette odébb egy héttel az esküvőjét!!!
Biztos, hogy drágulni fognak. Főleg ha Te is beleszeretsz egy jövő évi modellbe, ahogy az én feleségem is tette :)
Novemberben, amikor lefoglalóztuk a ruhát, akkor volt kiegészítőkkel együtt 180 eFt. Idén azt a ruhát kb. 230 körül kapnád meg! Ja és ez csak kölcsönzés volt!!!
De ááálooomszééép! Szó szerint lesett az állam, amikor a kikérőn megpillantottam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!